Alfaparf Milano

Alfaparf is een internationaal merk van de leidende positie in termen van de kleuren hiar zorg, maar ook in voorwaarden van de producten van professionele Styling, parfum. Alfaparf Groep is één van de eerste cosmetica bedrijven met italiaanse hoofdstad en één van de internationale merken aan de bovenkant. Alfaparf Milano werken met veel kappers uit de hele wereld. De stijl is geïnspireerd op de mode-hoofdstad, Milaan, benadrukt door de perfectie, verfijning en zorg.


De beste oplossingen van haarverzorging

Alfaparf account in het bijzonder van de adviezen van de gebruikers en om deze reden werken met de beste ondernemers die behoren tot bepaalde culturen en verschillende nationaliteiten, gaat uit van de veronderstelling dat de Alfaparf biedt de beste oplossingen voor zorg en schoonheid. Ook Alfaparf heeft een bereik van haarverzorging, Styling en verfijning voor Men.


Een Complete reeks van producten

∙ Alfaparf biedt een revolutionaire tratment 100% waardoor het haar zal meer resistent zijn, neigt naar perfectie. Met Alfaparf Keratin Therapy, zal het haar meer resistent zijn en meer recht, dus dat scheelt genoeg een lange tijd, zonder te wachten op een borstel, een plaat of een föhn op een dagelijkse basis. Met deze behandeling worden de haren nog recht, zijdezacht, glanzend en gemakkelijk te kammen. Het product bevat geen parabenen, is getest door de beste specialisten in de beauty-industrie en met inachtneming van de strengste normen van De VS, in overeenstemming met de stadia van de EU. Dit product is geschikt voor alle huidtypes, met inbegrip van de behandeling en het haar te kleuren. De behandeling van haar straightening is een gegarandeerd resultaat van drie maanden, een combinatie van innovatieve technologie met essentiële oliën en Keratin


Alfaparf shampoo geeft zichtbare glans, van shampoo tot Styling. De belangrijkste ingrediënten van deze producten zijn: lijnzaad, vitamine E, Omega 3 en Omega 6 die Repair het haar vanaf de wortel, waardoor het soepel en maximale glans.
Alfaparf verf het haar is gemakkelijk toe te passen en door zowel de innovatieve biedt een kleurplaat en een maximale spectaculaire resultaten in slechts een paar momenten. Kleuren zijn intens en helder, waardoor het de glans van die het nodig heeft.

Alfaparf producten zijn gespecialiseerd in de restauratie van het haar van de wortel te splitsen, het creëren van een breed scala van producten die doelstelling Repair droog en afgebroken haren. Door het aanbieden van een breed scala van diensten en producten

Alfaparf is de oplossing voor elk type haar. Veel gebruikers hebben de meningen over deze producten en zijn volledig tevreden want ze bevatten de belangrijkste ingrediënten die het haar nodig heeft, meer precies: vetten, mineralen, eiwitten en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om geen schade aan het haar. Buiten de verbetering van de kwaliteit van het haar, Alfaparf is geheel gewijd aan het verkrijgen van een geschikt, Natural en aantrekkelijke Color.


Voor klanten die willen een Natural aspect van het haar, Alfaparf komt met de juiste tinten blond, goud, mahon, intens rood of beige tinten, die voldoen aan de behoeften van alle. Vanwege de keratine, Alfaparf beschermt het haar op een lange periode van tijd. Met 5 productievestigingen, 23 academies en commerciële 300.00 van klanten in de hele wereld, is het niet verwonderlijk dat Alfaparf Milano schijf heeft een naam in het vertrouwen in de beauty-industrie.
Nieuwste artikelen


Professionele producten versus gebruikelijke producten

Professionele producten versus producten

Alle vrouwen willen een mooi en gezond haar voor het vormt één van de sterke punten van mooie vrouwen. Om dit te krijgen is het echt nodig om te investeren in de kwaliteit van producten, professionele

Over de maskers en de professionele Natural voor haar

Haar masker professional

Voor haar groei zijn we altijd opties hebt, maar niet alle, hebben een positief effect in dit verband. Er zijn vele behandelingen die een hoop geld kosten, maar ik kan niet beloven dat je wonderbaarlijke resultaten.

Alles wat je moet weten over de conditioner

haar conditioner

Conditioner moet worden gekozen en is afhankelijk van de structuur van het haar, dus of we hebben krullend haar of beschadigd, beroofd van zijn vitaliteit, dit product om ons uit de problemen de meeste van de tijd.

De beste anti-rimpel crèmes

De beste anti rimpel crèmes

Iedere vrouw die hij wil het eeuwige jeugd, maar voor dit, je hoeft niet te wijken naar andere operatie te lijken jonger, maar u hebt voor het volgen van een paar essentiële stappen van de zorg van de huid

Keratin behandelingen voor haarverzorging

Behandelingen met Keratina

Een mooi haar en sterke is elke vrouw de droom en dat is de reden waarom het nodig is een speciale behandeling om te herstellen van haar uiterlijk

De beste anti roos shampoo

De beste anti roos shampoo

De beste shampoos tegen roos zijn die zichtbare resultaten in een korte tijd. Dat is de reden waarom, bij het kiezen van een shampoo tegen roos moet u rekening houden met de ingrediënten waaruit het is ontworpen.