Anesi


Anesi is een internationaal merk van de zorg van de huid, die werd geboren in Madrid, Spanje. Met een ervaring van meer dan 40 jaar gebruikt in de cosmetische industrie, de DRV groep producten die worden verkocht in meer dan 85 landen over de hele wereld. Anesi geïntroduceerd altijd de meest geavanceerde technologie en de actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong, klassieke en effectief. Het bedrijf heeft voorgesteld om vanaf het begin een volledig assortiment van cosmetica die speciaal gemaakt zijn voor het bereiken van de normen van beauty en wellness. Lijn van behandelingen is eenvoudig, doe het stap voor stap en aangepast voor elke klant via een protocol sensorische. Dus al deze concepten hebben een enkele naam: Anesi.

De beste resultaten worden verkregen met Anesi


Anesi combineren met de filosofie van een maximum aan comfort met studeerde formules technologische nauw samen om te zorgen voor maximale efficiëntie. De ingrediënten zijn erg gevarieerd, met extracten van mariene algen van de invloed van de middellandse zee, die zorgt voor nieuwe vooruitgang cosmetica en formules zeer effectief. Alle Anesi producten worden gemaakt in laboratoria die werken actief aan elke formule en maakt gebruik van verschillende methoden, afhankelijk van de behoeften van elke persoon.

Anesi is een merk gemaakt in Europa dat gebruik maakt van de richtlijnen en eisen van schoonheid frans. Ook de nadruk op een nauwe relatie met de schoonheidsspecialisten, want zij zijn de personen die het beste weten van de behoeften van de klanten, de verschillende soorten van de huid en dus het ontwikkelen van een passende behandeling.
Anesi beeld combineert de voorhoede met het classicisme, en de flessen die speciaal zijn ontworpen voor het afspelen van de zachtheid en harmonie.

Anesi biedt een breed assortiment professionele producten voor huidverzorging. Anesi producten zijn bestemd voor de modellering en de spieren, zoals massage oliën, crèmes, gels en lotions bevatten collageen en elastine, essentiële elementen die helpen bij het vet het branden en gewichtsverlies, waardoor tegelijkertijd het teveel aan water van het lichaam. Speciaal ontworpen met kruidenextracten, maïs-olie, soja en sesam Anesi producten zuivert, regenereert de huid, vernieuwen de cellen, het voorkomen van de verschijning van striae en toename van de elasticiteit.

Anesi crèmes ontworpen voor elk huid
type: droge, gevoelige, vette, gemengde, of ouder, met een sterke regenererende werking. Anesi crème, ontwikkeld voor alle huidtypes en speciaal ontworpen voor de droge huid voorziet van hydratatie, houden water in de poriën, versterkt het proces van ontgiften en geeft uw huid. Ook Anesi heeft gemaakt van een speciale crème ontwikkeld voor de vette huid of acne, wat de genezing van de littekens en puistjes effectief, het verminderen van oneffenheden, terwijl het houden van een gehydrateerde en gezonde huid.

Als u tot nu cellulitis is een probleem, kunnen we nu afscheid te nemen van haar omdat Anesi komt met een verbeterde formule die is ontworpen om de zichtbare verschijning van de "sinaasappelhuid". Met behulp van fysieke oefeningen en massage met Anesi kan krijgen van ongelooflijke resultaten, omdat het overtollige water wordt geëlimineerd.

Dus, Anesi cellulite cream, vanwege de ingrediënten van carnitine en cafeïne, leiden tot verwijding van de bloedvaten, stimuleert de lymfecirculatie en het verwijderen van het vet weefsel. Met deze actieve ingrediënten is de crème erin slaagt om het verminderen van cellulitis zichtbaar, terwijl het houden van een stevige en gehydrateerde huid.


Nieuwste artikelen


Een Anti-cellulitis crème

Cream cellulite

Cellulitis is een probleem van veel vrouwen. De meerderheid van hen besteden heel veel geld aan behandelingen om zich te ontdoen van dit ongemak, maar niet elke keer geven ze de gewenste resultaten.