Ardell

Ardell is een marktleider als het gaat om valse wimpers. Ardell Valse wimpers zijn gemaakt om te benadrukken en markeer de natuurlijke wimpers. Voor het creëren van een natuurlijke en stralende look, Ardell valse wimpers helpen om een fantastische look, zonder te moeten mascara. Het is uitgegroeid tot een bekende merknaam te wijten aan het feit dat de nadruk op vrouwen wensen te lang verbazingwekkend wimpers, die in zijn assortiment producten voor wimpers en wenkbrauwen verzorging, lijmen van superieure kwaliteit en accessoires voor make-up.

Accessoires voor uw ogen met de meest mooie van valse wimpers!


Ardell Fashion Wimpers zijn gemaakt van mensenhaar, 100% gesteriliseerd. Deze strips zijn herbruikbaar en zeer eenvoudig aan te brengen en elke set wordt geleverd in een perfecte doos die kan meerdere malen gebruikt worden. Valse wimpers komen in 35 verschillende stijlen (zwart of bruin) en past iedereen. Ardell valse wimpers 120 zijn prachtig gewelfde, gemonteerd op een tape transparantie, het verstrekken van een natuurlijk ogende, gebogen, en kan worden gebruikt dag en nacht. Voor een natuurlijke en dramatische look, deze valse wimpers toevoegen van een dunne laag van de natuurlijke wimpers, zonder het spelen van een geladen aspect, uiterst comfortabel en gemaakt van 100% natuurlijk haar.

Ardell set van valse wimpers aan de behoeften van alle vrouwen hebben een langere wimpers en mooie ogen, dat trekken ieders ogen. Een boeiende blik zegt meer dan woorden, en als de natuur was niet zo gul met iedereen, Ardell valse wimpers komen in de voltooiing van dit werk. Ardell set van zes paren van valse wimpers is zeer comfortabel en biedt een weelderige schoonheid, dat trekt veel blikken.

In dezelfde reeks deel te nemen Ardell Demi Wispies Natuurlijke valse wimpers die een enorme hoeveelheid en een verleidelijke look. Ze zijn herbruikbaar, makkelijk in gebruik en zeer betaalbaar. Het hebben van een superieure kwaliteit, valse wimpers Ardell Demi Wispies Natuurlijke kom in een vak dat houdt het op een hygiënische manier wimpers die hergebruikt kunnen worden. Ze worden gebruikt in de salons door vele professionals in de kunst van make-up, maar kan thuis worden gebruikt, omdat ze passen alle categorieën van de ogen, ongeacht de kleur, vorm of grootte.

Ardell Lijm voor wimpers biedt allereerst de veiligheid, omdat er geen mogelijkheid dat de valse wimpers vallen op de meest belangrijke momenten. Ongeacht hoe mooi ze zijn wimpers, ze vereisen een lijm als ze uit. Gezien het feit dat deze valse wimpers worden gebruikt in de salons parfum hebben de beste kwaliteit en de lijm is waterbestendig dankzij de vloeibare formule die later terugkeert gummy in contact met de lucht.

Wenkbrauwen zijn de meest belangrijke en veelzijdige functies van het gezicht, want het geeft een plus van persoonlijkheid en biedt een harmonieuze balans en de esthetiek van het gezicht, dat is de reden waarom je moet onberispelijk en goed verzorgd. Zoals Ardell wenkbrauwen zorgen voor een natuurlijke look door het vormgeven van perfecte wenkbrauwen en definiëren.


Meer mooie en gedefinieerd vormige ogen, maar met de hulp van Ardell die beschikbaar zijn tegen een toegankelijke prijs voor iedereen.

Nieuwste artikelen


Stilizeaza uw wenkbrauwen als een pro !

Stilizeaza uw wenkbrauwen

Altijd wenkbrauwen hebben de rol van de vormgeving van het gezicht, het creëren van een delicate beeld, langwerpig en perfect. Zorgen dat vrouwen toevlucht tot allerlei trucs, de ingewikkelde strategieën van make-up de perfecte wenkbrauwen,

Hoe adviseren specilistii te stilizezi wenkbrauwen !

Styling van wenkbrauwen

Alle vrouwen wenden zich tot allerlei trucs om meer mooie. Ze draaien om make-up technieken. Echter, voordat we beginnen met een make-up,