Babor

Van de vele merken van de zorg van de huid, Babor is een van de weinige die kan bogen op een uiterst veilige producten voor de huid die bescherming biedt. Ze zijn ontworpen in ingrediënten van natuurlijke oorsprong, alle Babor care producten worden dermatologisch getest op dezelfde wijze als 50 jaar geleden, toen hij werd opgericht. Geoptimaliseerd voor een perfect niveau van de huid ph, Babor producten worden gebruikt door de beste spa ' s in de wereld, en nu kunt u verwent uw huid thuis met succes. 

Veilig, natuurlijk en eenvoudig. Deze woorden beschrijven de perfecte collectie van de zorg van de huid Babor. Vereenvoudigen de selectie van producten, Babor geschapen heeft verschillende lijnen van producten die zijn ontworpen voor alle huidtype.
 

Zichtbare resultaten met Babor

 
Dokter Babor huid collection bevat producten die helpen de huid te houden van de jongere, het herstellen zoals het vertrouwen. De lijn is voorzien van Biogen Cellular producten die de huid beschermt tegen externe oxidant, of de stress en Derma Cellular biedt helderheid en elasticiteit.

Vrouwen met een extreem gevoelige huid kan gebruiken met het vertrouwen van natuurlijke producten om zich te ontdoen van dit effect, maar Babor biedt Baborganics assortiment dat perfect werkt in dit verband.

Deze reeks van huidverzorging bevat biologische ingrediënten 100% die geen invloed hebben op de huid.

Bescherming van de huid en het behoud van natuurlijke is de belangrijkste taak van de Babor producten.
Het aanbieden van formules van de zorg, gebaseerd op de holistische concepten, van meer dan 50 jaar van intensief onderzoek, de Babor bereik maakt gebruik van de beste ingrediënten. In deze reeks behoren tot de crèmes van de dag, de oplossingen voor het reinigen, nachtcrèmes, moisturizers, de ogen, de producten, toners, oplossingen voor anti-aging en behandelingen.
 

Babor voor de jongere huid


Naarmate we ouder worden, de huid begint te lijden aan een paar veranderingen niet zeer aangenaam, en het doel is om de vitaliteit te herstellen met behulp van de formules rijke aangeboden de complete lijn van Babor producten. Door middel van een geconcentreerd complex van vitaminen, Babor Multi Actieve Vitamine Vloeistof verbetert de structuur van de huid, herstel van weefsel en herstelt de elasticiteit. B5 en E-vitaminen versterken bindweefsel, vergroten van de vitaliteit en de strijd tegen vrije radicalen.

Door het toepassen van een nacht-crème, het stimuleert de regeneratie van de huidcellen door middel van het gebruik van de geavanceerde formule Crème Babor Vita-Balans nacht. Speciaal gemaakt voor mensen met een droge huid, deze romige formule regelt het niveau van de lipiden van de huid hydrateren en revitaliseren. Voor een gladdere huid en een liftend effect in de ogen gebied, Babor HSR Lifting Extra firming strijd tegen de rimpels die het creëert rond de ogen en zorgt voor het behoud van elasticiteit.

Skinovage assortiment is uiterst efficiënt, omdat biedt individuele oplossingen voor de dagelijkse verzorging van de droge of gevoelige huid, met vlekken of met de behoeften van de regeneratie. Dus in dit assortiment gevonden producten voor alle huidtypes.

Babor Cleanser reinigt de huid in de diepte, wordt de sleutel tot een betere en voor een mooie huid. De meeste van de producten, maken hun effect sneller en efficiënter als de huid is perfect gereinigd, dus alle Babor schoonmaakmiddelen bevatten kalmerende ingrediënten en moisturizers. Zorgvuldig geselecteerde producten op basis van bronwater uit Aachaen, Duitsland is de belangrijkste mineralen die nodig zijn door het lichaam.Nieuwste artikelen


Geef uw huid de verzorging die het nodig heeft!

De zorg van de huid, afhankelijk

alle vrouwen zijn mooi op hun eigen manier te worden. Echter, met de leeftijd van de rimpels heb ik de neiging om te wonen op onze huid, hoewel dit willen wij niet.

10 manieren waarop je kan het verminderen van de rimpels

Hoe om rimpels te verminderen

De vergrijzing geeft ons hoofdpijn als het gaat om huid, maar zelfs als je 20 of 30 is het goed om te voorkomen dat bepaalde ziekten dan ze te behandelen, en het is hier over rimpels.

Hoe om zich te ontdoen van donkere kringen snel en veilig

Hoe kunt u zich te ontdoen van

Deze vraag is niet heel eenvoudig, want er is geen universeel recept om u te helpen in dit opzicht, maar er zijn een paar huismiddeltjes die wél helpen.

Professionele cosmetica van Babor voor de gevoelige huid

Babor voor de gevoelige huid

Volgens een studie, 60% van de mensen die een gevoelige huid. Dit huidtype reageert veel sneller en krachtiger dan een normale huid, en de factoren die leiden tot de confrontatie met een gevoelige huid zijn.

De beste crèmes voor Oily Skin

De beste crèmes voor Oily Skin

Oily Skin is totaal verschillend van de droge huid voor, als de grond vereist Hydration, de vet afscheidende zo veel talg die de poriën kunnen verstoppen, en dit leidt tot het ontstaan van puistjes of mee-eters.

De beste anti-rimpel crèmes

De beste anti rimpel crèmes

Iedere vrouw die hij wil het eeuwige jeugd, maar voor dit, je hoeft niet te wijken naar andere operatie te lijken jonger, maar u hebt voor het volgen van een paar essentiële stappen van de zorg van de huid