Beschadigd haar, een probleem op te lossen recht

Beschadigd haar, een probleem op


Bent u een van de vrouwen die kampen met droog en beschadigd haar te wijten aan een aantal factoren die je niet kunt geven ? Doen u wilt om zich te ontdoen van dit probleem, maar wil niet te knip je je haar heel veel ? Nou, als er niet te veel opties voor dit probleem, er zijn vandaag de dag. Er zijn veel producten wonder dat ze inderdaad erg goed werken. In het volgende bespreken we de producten die kunnen wonderen doen om het haar, het verstrekken van een regeneratieve optimaal. Hier zijn ze :

Glemis de Kit voor beschadigd haar bestaat uit 3 producten met 7% korting. Dit Kit is zeer geschikt voor personen die zeer beschadigd haar. De Kit bestaat uit een shampoo reconstructor wat bekrachtigt en versterkt de haarvezel met een langdurig effect, het verbeteren van de vitaliteit van het haar bij de wortel op te splitsen. Deze shampoo is toegepast op nat haar, masseer en spoelen. De volgende stap wordt gevormd door het masker reconstructoare voor de behandeling van beschadigd haar, bijdragen aan de wederopbouw van de vezel haarvaten en intaring de nagelriemen en het afdichten van in de garen eindigt. De trebilea stap is het serum behandeling van dubbel om de lengtes en gespleten haarpunten. De behandeling van de zorg is het effect van het verlengen en verhogen van de kwaliteit van de vezel capillaire lengte en split.

Ook de shampoo regenererende Instant Resurfacing, L oreal Professionnel heeft de rol om te herstructureren instantanru de structuur van het haar erg beschadigd. De textuur van de crème gouden parelmoer Repair en te versterken, de gebieden gesensibiliseerd van de vezel, het haar is gerenoveerd en omgetoverd van binnen naar buiten.

Zeker, al deze producten kunnen worden gecombineerd met Natural van maatregelen om de veiligheid van u hebben bereikt tot nu toe ten minste een keer. Bijvoorbeeld, kokos olie is aanbevolen, voor beschadigd haar, omdat het rijk is aan eiwitten, vetzuren, vitaminen B en C, zink, kalium en ijzer. Masseer je haar en laat het, gewikkeld in een handdoek of een masker ging s nachts om het verschil te zien. In de ochtend, spoelen en wassen van uw haar met shampoo. Voor de beste resultaten, maak er een gewoonte van om het masker één keer per week.

En avocado heeft een belangrijk effect voor beschadigd haar. Meng de helft van een avocado met twee eetlepels mayonaise totdat het de consistentie van een crème. Breng het mengsel op het haar, te beginnen bij de wortels en je te concentreren op je hoofdhuid en op uw tenen. Laat het maar om op te treden voor 45 minuten, daarna afspoelen met water calduța. De vetten in avocado s in daden om te voorkomen dat het breken van het haar en mayonaise geven het glans.

Naast de honingbij is zeer aangegeven voor beschadigd haar. Meng een half kopje honing met vier eetlepels olijfolie, dan masseer je haar in met de verkregen oplossing. Bedek uw hoofd met een handdoek en wacht tot 40 minuten effect heeft, daarna spoel je haar grondig. Het masker is ideaal voor haar glans ontbreekt.

Dit alles zal u helpen om een ongelooflijke effect en zich te ontdoen van beschadigd haar of met aanleg voor breuk. Het Ideaal is om je ervan bewust dat een geluid met speciale behoeften een bijzondere zorg.


Beoordelingen (0)


Schrijf een review

Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha