CHI

CHI producten staan bekend om innovatieve technologie, gemaakt door de meest bekwame specialisten in de haarverzorging. CHI biedt het hele pakket van zorg, de bescherming van het haar van verschillende styling producten die aanval het haar. Farouk Shami, opgericht in 1987, is de CHI merk voor alle haartypes, van het recht, tot het golvend of krullend, in te gaan op de stelling "Onderwijs, milieu en ethiek".

Dit merk een revolutie in de markt van haar stijl, want heeft aangeboden de eerste kleuring zonder ammoniak, wordt meestal het favoriete merk van de beroemdheden in Hollywood beroemdheden zoals Rihanna, Megan Fox, Jessica Alba of Avril Lavigne.

Bedoeld voor alle haartypes


CHI producten zijn gunstig voor ieder haartype, zodat de shampoo en conditioner die wonderen doen voor alle categorieën van het haar.
De CHI shampoo is voor zowel voor mannen, en ook vrouwen, dat in zijn samenstelling de ingrediënten van een superieure kwaliteit. CHI is bedoeld om op een positieve wijze op alle haartypes, inclusief onhandelbaar haar glad en geeft glans en soepelheid. Het is ook bedoeld om gekleurd haar te beschermen de kleur voor een lange tijd, het behandelen van hem, hydraterend en geeft de glans van een lange tijd.

CHI is een shampoo speciaal ontworpen om je haar te beschermen tegen de UV-stralen die reinigt zacht het haar zonder het verstoren van de kleurstof proces. De haarproducten van de salons zijn voorzien van een hydraterende shampoo, zoals CHI Luxe Dorst Verlichting, en voor een perfecte balans van het haar, het CHI Diepe Glans Balance shampoo is de ideale keuze.


CHI Keratine shampoo combineert de kracht van de natuurlijke keratine met essentiële voedingsstoffen, zoals jojoba-olie, argan olie en innovatieve technologie Keratrix biedt een volledige bescherming van het haar. Deze verbinding zeer geavanceerde, beschermt de natuurlijke keratine, drastisch verbeteren de elasticiteit van het haar en met succes voorkomt het breken, het toevoegen van hen op hetzelfde moment intense hydratatie en glans.

Shampoo met argan olie is een natuurlijk verkregen, bestaande uit een mengsel van argan olie, moringa-olie, en composiet, keramiek dat geeft een luxe haarverzorging, dat bedoeld is in het bijzonder van beschadigd haar. Dit systeem infiltreert de hoofdhuid met alle vitaminen en oliën voedingsstoffen , waardoor het haar meer elastisch en natuurlijk.

 De CHI conditioner voor zowel vrouwen als mannen is gevonden in een verscheidenheid van vormen, het geven van hydratatie in de diepte van ieder type haar. Conditioner speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar, CHI Ionic Color Protector Systeem heeft de mogelijkheid om het onderhoud van kleur en glans, haar kleuren en CHI Enviro Smoothing maakt krullend haar, opstandig of droog, waardoor ze meer controle en meer hydratatie. Dus, het haar zal meer versterkt, glanzend en makkelijker te regelen, zonder al te veel moeite.

CHI Farouk Royal is een buitengewone behandeling, bestaande uit witte truffel en parels, bedoeld voor alle haartypes heeft een eenvoudige structuur en herstelt met vertrouwen afgebroken haren en voedt niet uploaden. Deze combinatie van ingrediënten helpen uw haar en hoofdhuid van alle standpunten.Nieuwste artikelen


Wilt u een rechte haren en glanzend ? Hier zijn de tips.

Wilt u een rechte haren en glanzend ?

Een groot deel van de vrouwen kiest om verder te gaan regelmatig uw haar met de plaat. We weten allemaal hoe schadelijk zijn de apparaten met de inname van de warmte, maar het is erg belangrijk om te weten hoe ze te gebruiken en daarmee

Keratin behandelingen voor haarverzorging

Behandelingen met Keratina

Een mooi haar en sterke is elke vrouw de droom en dat is de reden waarom het nodig is een speciale behandeling om te herstellen van haar uiterlijk