Keratin

CHI is gestart met een nieuwe reeks van 4 professionele producten voor haarverzorging met keratine, de juiste oplossing voor uw aangetast haar. CHI Keratine is een complexe behandeling herstelt en beschermt de keratine van de Natural haar en versterkt de structuur van het haar, het verstrekken van elasticiteit, glans en hydratatie. Het assortiment bestaat uit shampoo, conditioner en twee soorten behandelingen - Keratine Laat in & Keratine Silk Infusion, allemaal met hetzelfde doel: herstellen van de structuur van het haar en het voorkomen van de achteruitgang veroorzaakt door chemische processen, de warmte factoren en UV-stralen.

De belangrijkste ingrediënten van het assortiment zijn: keratine, arganolie, jojoba-olie en zijde proteïnen. Keratine is de een die houdt het niveau van eiwit in de structuur van het haar, het afdichten van in de cuticula. Heeft groei-en herstel eigenschappen, hydratatie en verminderen van de porositeit en pluizig haar. Argan olie vocht in het haar as, zorgt voor elasticiteit, weerstand, voorkomt het breken en houdt het haar handelbaar en vol van glans. Jojoba-olie heeft antibacteriële eigenschappen die helpen om te kalmeren en de behandeling van een droge hoofdhuid. Een ander ingrediënt dat werkt wonderen is de silk proteïne die biedt glans en voorkomt verkleuring, die bescherming bieden tegen warmte en UV-stralen.
CHI Keratine Shampoo repair intensieve afgebroken haar. De revolutionaire Formule intensiveren hydratatie, voorkomt breuk van de haarschacht, waardoor het haar gezonder.
CHI Keratine balm is een intensieve behandeling die reparatie poreus en uitgedroogd haar, verbeteren de weerstand en elasticiteit van het haar.
Keratine Leave-in is een unieke behandeling die beschermt de keratine van de Natural haar te herstructureren van de beschadigde nagelriemen.
Keratine Silk Infusion is een complexe behandeling van de reparatie van de opperhuid met keratine en zijde. Hydrateren en sluit de cuticula van de uitgedroogd haar. Het handhaven van de hydratatie van het haar voor een lange tijd, geeft glans en plooibaarheid.

CHI Keratine biedt je haar de infusie van energie en vitaliteit die het nodig heeft.

Geen resultaten!