De revolutionaire Olaplex verscheen in de winkels

De revolutionaire Olaplex


Merk op dat het haar is Blonde en in het jaar 2017 een trend in de grote vraag door vrouwen die graag "out of the box". Het lezen van verschillende artikelen op het internet wij realiseren ons dat het meer mensen schrijven uit mijn eigen ervaring, dat het absoluut gecontra-indiceerd verf je haar thuis. Nou, als na enkele jaren de vrouwen was angst en verven van het haar in de salons om te voorkomen dat de afbraak van de massieve, vandaag, haar kleuren is te veranderen in een "play" en kan thuis worden gebruikt.

3 game van Olaplex, geschikt voor elke verandering van look

Vandaag zullen we praten over de revolutionaire product Olaplex. Olaplexul is een behandeling die plaats in de top voorkeuren salons beroemde schoonheid. Dit product kan worden gebruikt tijdens het schilderen of decolorarii, zonder dat de structuur van het haar. Hij is geplaatst in de haarverf of bleekmiddel en heeft de rol tot herstel van de verbroken verbindingen veroorzaakt door chemische behandelingen, vanwege de warmte. Bij het verven van het haar, de randen van de strengen van het haar breken en apart, het geven van een ongezonde uiterlijk of haar spleet. Goed, Olaplex nr. 1 streeft naar het oplossen van deze links, doordringende volledig in het interieur van het haar en handelen ook in de positieve manier.

Olaplex nr. 2 is een behandeling die wordt gebruikt na het kleuren, wordt gebruikt als een conditioner. Na het schilderen van de behandeling van toepassing Olaplex nr. 2, laat de wet voor ten minste 10 minuten en spoel vervolgens uw haar, het samponeaza en breng conditioner of hydraterende masker dat wordt gebruikt door uw

Olaplex nr. 3 is de behandeling die zal een grote hulp zijn als gebruikt om het gebruik van de Equipment Styling, het haar of de Curling ijzer. Dit product helpt om Repair de banden verbroken ten gevolge van thermische processen of door Colorarii haar.

In andere woorden, de stoffen die aanwezig zijn in het product Olaplex reconfigureaza de structuur van het haar, handelt ook in de diepte en maken het er glanzend en gezond.

Schilderij thuis in de voorwaarden van de salon

Behandeling Olaplex met succes kan worden gebruikt in huis, zelfs de meest onhandige handen. Hij heeft een sterk kalmerende werking en helpen de revival van droog en beschadigd haar. Het is een behandeling die behoudt het vocht van het haar, reconectand de verbroken verbindingen en kan gebruikt worden op alle huidtypes, of we nu praten over een textuur van fijn haar of grof.

In het geval dat u op het punt te gaan om je haar verven in huis moet u weten dat Olaplex moet worden ingevoegd in het haar verven of bleken. Na de kleurstof van het haar van toepassing Olaplex op alle haar en laten inwerken voor een paar minuten. Na het wassen en spoelen, maar kan worden achtergelaten in het haar om op te treden als een lotion decapaj. Eenvoudige en niet-giftig.

Product professionele Olaplex kan besteld worden op glamis.nl, en het resultaat is gegarandeerd. Ook de oost-eimportant te spreken van het feit dat het product heeft een lange-termijn effecten, en het haar een effect zal hebben zichtbaar meer gezond.


Beoordelingen (0)


Schrijf een review

Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha