Denman

Ontworpen in groot-brittannië, de Denman producten worden gebruikt in meer dan 60 landen over de hele wereld, in de salons van de professional die zorgen voor de beste resultaten. De eerste Denman kwast werd in 1938 uitgevonden door John Denman Decaan die is geproduceerd in 60 salons dankzij de techniek van zijn dat drogen en het regelen van de haren in dezelfde tijd.

Denman produceert vandaag de dag meer dan 400.000 van borstels elke maand en verder te werken met de top van de salons kapsel en de kapper, de lancering in permanente innovatieve professionele Tools.

Denman borstels


Met een breed scala aan kwasten, Denman voldoen aan alle haartypes, inclusief de borstel voor Volume en Styling, en de borstel maakt de perfecte krullen, gloeien. Zoals de borstel 7 Rij Klassieke Styling is de Resistance aan hitte en chemicaliën antistatisch, rubber, hygiënisch en duurzaam.

Borstels worden geleverd op het einde met de rubberen kussentjes die zorgen voor maximale grip en controle voor Smoothing en het vormgeven van haar. De borstel dringt gemakkelijk, zonder scheuren je haar, waardoor het optimale voorwaarden voor Styling. Dit is perfect voor de lange en middellange haren die hard bij de haren en gedaan.

De Denman Zilver Squargonomic ronde borstel voor Styling is gemaakt van Natural haren van een wild zwijn, zacht, niet krassen op de Scalp, geeft het haar meer Volume en is effectief bij het ontkrullen van het haar, waardoor het ideaal is voor de middellange en lange haren. Is het niet breken van het haar, het beheer te laten fluweelachtige aanraking.

Ook de rol Denman borstel uiterst efficiënt wordt gemaakt van keramiek, gelijkmatig verdeelt de warmte op het niveau van het haar, geeft het haar glans en een grondige verzorging. De resulterende krullen zeer succesvol zijn, maar kan ook gebruikt worden om het haar te stijlen. De Denman borstel is ontworpen om te glijden door het krullende haar te ontwarren van het haar en het definiëren van krullen.
 
Denman borstels effectief hanteren van nat haar, zorgen voor snel drogen, versnellen van het drogen met de föhn, zodat de warme lucht te laten circuleren van de wortel op te splitsen.

Denman klassieke borstel is zeer veelzijdig, geeft het haar meer Volume en eindigde het haar, het verkrijgen van een kristalheldere glans.


Dus, de Denman professionele penselen zijn van een superieure kwaliteit en zijn ideaal voor de realisatie van de meest verfijnde kapsels.