Depilève


Depileve is de nummer 1 in de systemen door professionele wax, beschikbaar in 87 landen over de hele wereld. Depileve gaan uit van de veronderstelling dat een systeem van professionele waxen moet bieden hoge kwaliteit cosmetica, evenals de beste behandeling van het verwijderen van haar.

Depileve beschikt over een innovatief systeem van ontharing met warme wax, en de meest populaire systemen van Depileve wax zijn degenen met de hete was verbrijzeld worden over het algemeen gebruikt voor het gelaat, oksels of de bikinilijn dankzij de consistentie van hun materiaal. Ook Depileve profiteren van een scala van crèmes die verminderen van de snelheid van de groei van haar, maar ook van producten die ontworpen zijn voor de huid na het proces van het epileren.

Depileve - succes, prestige en kwaliteit


Depileve Wax is een van de eenvoudigste methoden gebruikt om een mooie huid. Zoals de wax laat de gladde huid, zonder een spoor van haar groei, de verschijning van een Natural één en verrassend. Depileve Wax is een uniek product op basis van paraffine, speciaal gemaakt voor professionele salons , maar ook voor gebruik thuis.

Traditionele Depileve wax is de perfecte keuze voor SENSITIVE huid, zoals dit type wax wordt gebruikt zonder dat het papier was gezet. Traditionele wax met Olive olie smelt in een metalen container of in een karaf en wordt aangebracht met behulp van een spatel. Is het niet nodig de strips van gewaxt.

De Depileve de karaf is bedoeld om de opwarming van de was in een professionele wijze, wordt onmisbaar in een schoonheidssalon biedt diensten van harsen met traditionele wax. Het smelt en het filteren van de wax, opwarming van de aarde haar op een manier die effectief is, geschikt voor alle was-soorten.

Traditionele wax elastische heeft in de samenstelling van bijenwas en hars, heeft een hoge kwaliteit omdat het niet branden bij contact met de huid en is niet breekbaar omdat het een smeltpunt laag van ongeveer 50 graden C. De elastic wax is hernieuwbaar, waardoor de huid glad en zacht is en het is geïndiceerd in geval van SENSITIVE huid, vooral gebruikt in de liesstreek, waar de haarverwijdering moet worden volbracht in een delicate manier.

Voor een gladde en zachte huid, harsen met traditionele wax, verwijdert de dode cellen van de huid, waardoor het zacht en aangenaam om aan te raken. In andere woorden, het harsen met traditionele wax heeft lange-duurzame resultaten van twee tot drie weken. Dus, dit soort van epileren is een goedkoop en kan worden uitgevoerd in de salons en thuis en op elk moment van het jaar. Harsen traditionele blijft een van de favorieten van alle vrouwen, ongeacht hun status, financiële situatie of cultuur.

Depileve is de ideale keuze voor een meer gladde huid, zachte en stralende omdat het niet irriterend voor de huid en de modus van de applicatie is heel eenvoudig: de wax zal opwarmen totdat het zal vloeistof, breng het aan met een spatel, maar niet verplicht strips omdat het haar wordt verwijderd bij het plukken.


Depileve de zorg van uw huid!

Nieuwste artikelen


Alles wat je moet weten over het epileren

alles wat je moet weten over

De huid moet altijd kijken vlekkeloos, vooral in de zomer wanneer ik droeg alle soorten kleding, zoals rokken, shorts of zelfs als we naar de zee, je moet op een benijdenswaardige vorm.