Diva Professional

Het maken opgemerkt worden in eerste instantie als een familiebedrijf, Diva Professional Styling is een Brits bedrijf die het ontwerp van professionele producten voor haarverzorging aan de hoogste normen. Diva Professional werkt samen met de meest prestigieuze professionele salons over de hele wereld, de producten zijn de favoriet van vele beroemdheden. Ook Diva Professional producten worden gebruikt in vele films van het profiel en in de TV-shows, het hebben van een echt succes vanwege hun kwaliteit.


Diva Professional is het grootste merk in termen van omzet in groot-Brittannië, de producten die gekocht kunnen worden in de salons, maar thuis ook. Dankzij een spel ontwikkeld voor styling producten, drogen of stylen, Diva Professional garanderen altijd de beste prestaties, een leider op de markt.


Diva Professional producten zijn bekroond met haar top salons, zodat het biedt altijd de beste kwaliteit te zorgen voor maximale prestaties.

Diva rooster is speciaal gemaakt voor lange haren, die moet meer volume bij de wortels en krullen goed gedefinieerd. Het is uitgerust met een systeem rubberen grip, geschikt voor alle soorten drogers.


Haar is nog nooit zo eenvoudig geweest om te verdoven als nu, met de hulp van een Diva Professional haar dryer dat past iedereen, ongeacht je stijl. Het speelt een lichte glans en een langdurige, flexibiliteit en souplesse, zonder verlies van het haar. Vanwege de generatoren 5 miljoen ionen/h, het versnelt het proces van het drogen van het haar, maken het gemakkelijker voor styling. Het schoonmaken is zeer eenvoudig, zodat u het product heeft een lange levensduur te wijten aan het feit dat het een grid van keramiek die ervoor zorgen dat de ionisatie van de strengen van het haar. Het is uitgerust met een ergonomisch handvat en een lang snoer van 3 m, 2000 W met een systeem voor automatische uitschakeling bij het bereiken van een temperatuur van 110 graden C en heeft ook 4 stadia van warmte en 2 snelheden, en met een knop voor koude lucht.


Om de meest elegante en sexy krullen, Diva stelt een hair styler dat onmiddellijk voldoen aan elke wens met betrekking tot een meer lijkt te mooi. Het product is gemaakt om de flexibele en natuurlijke krullen en de vorm van de conus is het ideaal voor de profilering los, met een diameter van 45 mm aan de basis en 22 mm aan de top. De krultang is gemaakt van titanium en is gebaseerd op een technologie van hoge kwaliteit die verdeelt de warmte gelijkmatig over het haar as. Het biedt u de kans om een styling van nauwkeurigheid te wijten aan het feit dat de temperatuur kan worden ingesteld van 140 tot 220 graden C en heeft ook een cap van siliconen in de top van de staaf dat beschermt de vingers.


Diva heeft verzorgingsproducten voor mannen.Diva Professional, een hoge kwaliteit voldoet aan alle wensen voor een gelaatsverzorging goede. Het is uitgerust met een oplaadbare batterij, 5-precisie bladen in roestvrij staal en 5 verstelbare kammen, waarbij de afhandeling van erg gemak instrument en de directe resultaten. Het is uitgerust met een compacte lader, zoals professionele resultaten zal geen vertraging verschijnen.


Diva biedt een scala van producten die zorgen voor precisie, kwaliteit en hoge prestaties.

Nieuwste artikelen


Producten voor krullend haar

Producten voor krullend haar

Mensen met krullend of golvend haar worden geacht om gezegend te worden met dit type van haar. Voor degenen die niet weten hoe om te houden haar, dingen kunnen lijken vrij eenvoudig