Ecovital Professional


Ecovital is een merk dat werd geboren in Roemenië, op de professionele markt producten voor ongeveer 20 jaar. In partnerschap met Thalgo, Ecovital Cosmetica biedt kwaliteit producten, van zeewier en ingrediënten van superieure kwaliteit. Ecovital product lijn verspreidt zich gemakkelijk en op mondiaal niveau, de producten die worden gepromoot in 483 landelijk.

Al de tijd dat we zijn up-to-date met de nieuwste producten op het gebied van Body Care. Het professionele shampoos, conditioners, cremes of wraps, altijd en overal je nodig hebt om je goed te voelen in je eigen huid.

Uit een breed scala van producten, Ecovital biedt behandelingen voor elke behoefte van de huid.


- Bijvoorbeeld Ecovital huid producten voldoen aan de behoeften van alle huidtypes, ongeacht of het gaat over SENSITIVE huid, vochtarme huid, rosacea of met de trends van vergrijzing. In andere woorden, een oude huid vereisen speciale aandacht en een goede verzorging, en Ecovital crèmes voor de rijpere huid is speciaal ontworpen om te vullen de huid stevigheid en elasticiteit met de hulp van de synthese van dermale macromoleculen vulstoffen, die handelingen tegen de afbraak van de huid.

- Droge, SENSITIVE of vette huid moet worden behandeld op een juiste manier, zodat de problemen te verminderen of verdwijnen helemaal. Deze verschillende behoeften biedt verschillende oplossingen, en vochtarme huid, gezien het feit dat Hydration het moet, door het verminderen van het verlies aan water van het stratum corneum, maar ook het vermijden van de infiltranten van schadelijke stoffen in de huid.

- Een SENSITIVE huid heeft aandacht nodig, want het gedraagt zich anders in elke tijd van het jaar, en Ecovital weet te regelen van diverse zaken, zoals: slechte circulatie of roodheid, het instellen van het comfort van de huid.

- Vette huid is aangepast met de hulp van Ecovital die slagen voor het verminderen van de afscheiding van talg, sluit de poriën en hebben een stabiliserende werking, zodat de huid blijft glad en mat.

Een zeer belangrijke stap in de dagelijkse hygiëne en in het ritueel care is het reinigen en tonifiëren van de huid en welke producten zouden kunnen maken van de meeste van deze dingen als geen Ecovital producten? Ze hebben de mogelijkheid om dode huidcellen te verwijderen van het oppervlak van de huid, reinigt de huid van make-up en onzuiverheden en laat de absorptie van de werkzame stoffen.

Een stevige, harmonieuze en mooie lichaam vraagt om verzorging, en gaan naar de sportschool kan nemen te veel tijd. Ecovital komt om te helpen iedereen die wil een beter lichaam door het verstrekken van behandelingen voor het lichaam, met precisie ontworpen en van de beste ingrediënten.

Voor het vormgeven, afslankende en verstevigende Anti-Cellulitis Thermo Cream weg te doen met de unaesthetic verschijning van "orange peel" door middel van de eliminatie van gifstoffen en overtollig water. De bloedsomloop verbetert en de huid blijft sprankelende, gehydrateerd, verstevigd en gevoed.

Ecovital Professional biedt de beste oplossingen van de schoonheid van een lichaam te benijden.

Nieuwste artikelen


Hoe om zich te ontdoen van donkere kringen snel en veilig

Hoe kunt u zich te ontdoen van

Deze vraag is niet heel eenvoudig, want er is geen universeel recept om u te helpen in dit opzicht, maar er zijn een paar huismiddeltjes die wél helpen.

De beste crèmes voor Oily Skin

De beste crèmes voor Oily Skin

Oily Skin is totaal verschillend van de droge huid voor, als de grond vereist Hydration, de vet afscheidende zo veel talg die de poriën kunnen verstoppen, en dit leidt tot het ontstaan van puistjes of mee-eters.