Geef uw huid de verzorging die het nodig heeft!

De zorg van de huid, afhankelijk


Tips van professionals voor een stralende teint, afhankelijk van de leeftijd

Alle vrouwen zijn mooi op hun eigen manier te worden. Echter, met de leeftijd van de rimpels heb ik de neiging om te wonen op onze huid, hoewel dit willen wij niet. Maar zelfs als je niet 20 jaar, je bent nog steeds mooi voor mij, omdat dit aspect niet in het bezit is voor de leeftijd, maar door gezond eten en een slaap schema van 8 uur zorg per maatregel. Al deze factoren enorm helpen de huid, en je kunt je jong voelen, ongeacht uw leeftijd. Voor de moderne vrouw van vandaag de dag en voor vrouwen van alle tijd, aandacht besteed aan het infrumusețarii en de zorg van de huid is verre van een frivole en zinloos. Een vrouw die de zorg van een vrouw is die weet wat het betekent zelf-respect en kent zijn eigen waarde. Niemand zegt dat een vrouw aantrekkelijk is slechts tot en met 20, 30 of 40 jaar. Een vrouw kan aantrekkelijk zijn, ongeacht van de jaren die hij heeft. En elke leeftijd brengt een ander soort van pracht en praal en een ander soort schoonheid. 20 jaar oude praten van de schoonheid van de jeugd en frisheid, 30 de schoonheid van het zelfvertrouwen, 40 de schoonheid maturitații, en op 50 jaar van schoonheid ervaring van mijn leven. Als de wens om mooi te zijn is hetzelfde op elke leeftijd, niet hetzelfde kan gezegd worden over uw behoeften huid. Ze verschillen van leeftijd tot leeftijd en dus de huid moet worden verzorgd op een gedifferentieerde manier. Hier is hoe moet je de zorg voor de huid, afhankelijk van de leeftijd dat je :

Skin care - 20 jaar

Hoe meer je jong waren, met zowel problemen op het niveau van de huid zijn meer minderjarige. Tot 20 jaar nog niet hebben gedaan, de verschijning van rimpels, zodat u kunt genieten van vrij van de schoonheid van uw huid. Op 20-jarige leeftijd de huid de huid is soepel, jong, vrij van rimpels en de belangrijkste problemen die zich kunnen voordoen zijn specifiek voor het type van de huid heb je (teveel aan talg in geval van Oily Skin, droge huid - droge huid, enz.) of die in verband met de verschijning van acne. Om de huid te behouden in de uitstraling of het gezond en glanzend is, is het raadzaam om te verbruiken minimaal 2 liter water op een dag en stoppen met roken als deze ongezonde gewoonte versnelt het verouderingsproces van de huid. Het is voorbarig om te gebruiken op deze leeftijd de crèmes en producten antiimbatranire, maar u kunt ervoor kiezen in plaats daarvan voor crèmes die in hun samenstelling van werkzame stoffen met antioxidatieve zoals de vitaminen C, A en E of witte thee-extract, stoffen ontworpen om uw huid te beschermen tegen schadelijke stoffen in het milieu. Tijdens de zomer kunt u uw huid beschermen door gebruik van een zonnebrandcrème met SPF 15. S avonds demachiaza u noodzakelijk en maakt gebruik van een lotion van toning van de huid.

Skin care - 30 jaar

Na het passeren van de drempel van 30 jaar, beginnen te verschijnen de eerste tekenen van veroudering van de huid. Rond de ogen fijne rimpels ontstaan en de huid verliest geleidelijk de elasticiteit te voorzien. Voor de heropleving van de huid, in het geval van een droge huid, worden aangegeven crèmes met elastaan of Collagen of crème met hydraterende eigenschappen, met ingrediënten zoals aloë vera-extract, groene thee of ginkgo biloba. Voeding geef uw huid die u nodig hebt om te bevatten voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine A, B, C, en E. er Wordt gezegd dat in 30 jaar een vertegenwoordiger van de reële seks maximale vrouwelijkheid en sensualiteit. En het is niet alleen een woord in de wind, recente studies komen en te verklaren - op deze leeftijd u alles wat u wilt en het bevalt de heren van het recht: de harmonie van vormen, een stijl-goed gedefinieerde en het geweten duidelijk de verwachtingen. Kortom, een coming of age in het algemeen. Het feit is dat de teint moet worden geherstructureerd, en de Brilliance gereactiveerd. De bezittingen geconcentreerd anti-rimpel van een serum plantaardige vermindert rimpels. Tests tonen aan dat al na 3 weken, als gevolg van de toepassing van een ampul keer in 2 dagen, het gezicht weer haar schoonheid. Voor het ouder worden vertraagd, zoals in het boek, een anti-rimpel crème nacht liftend effect bio verzacht fijne rimpels, en diep, en versterkt in de nacht-tijd intercellulaire kruispunten op het niveau van de epidermeii. Gebruik de voedende crème anti-rimpel crème, s nachts met retinol Juliette Armand Voedende nachtcrème. Het resultaat? In de ochtend is uw huid is zichtbaar vernieuwd. Let op! Na 30 jaar het masker van klei in poedervorm, perfect te combineren met vallen fruit en tropisch. Een intense Hydration met honing en mango zorgt voor instant Hydration, glans en leven voor de huid.

Skin care - 40 jaar

Na 40 jaar heb je naar een betere verzorging van uw huid en het gebruik van producten Organic en serumuri. U moet de honing, groene thee, co-enzym Q10 en het eigeel. Experts in schoonheid aandringen op het gebruik van serumurilor voor de voorkant. Ze helpen je om alle waarden van een masker of een crème. De extracten van duindoorn is ideaal voor de schoonheid van uw huid. Vanwege de overeenkomsten met de lipiden van de bovenste lagen van de epidermis, het hoge gehalte aan zuren linoleici (vetzuren, onverzadigde), alsmede door palmitoleic acid (APO), de olie van duindoorn alba is bijzonder waardevol, terwijl hij het ondersteunen van de functie van de huid-barrière en kalmeert de geïrriteerde gebied. In andere woorden, het gebruik van de duindoorn wit, de huid zal aanvoelen alsof het weer in de zomer. Daarnaast is het hoge gehalte aan vitamine E beschermt de huid tegen uitdroging en demineralisatie. Gebruik vochtinbrengende crème Hydra Marine 24h Crème Thalgo. Vanwege de textuur en ingrediënten van deze crème zal ofei een kijkje frisse teint en vermindert zichtbaar rimpels.

Wat te denken van een serum van actieve duindoorn, een crème voor een intensieve verzorging van de handen met de extracten van duindoorn of een body lotion efficiëntie en Organica op basis van duindoorn olie? Een plus van vitaliteit en een ontspannen uitstraling van de huid is van harte welkom op elke leeftijd. Investeren in professionele producten, de kwaliteit en de effecten zullen niet vertragen om te verschijnen.

Rekening houdend met al deze tips zult u in staat zijn om zo goed mogelijk een lange periode van tijd. Vergeet niet dat de zorg heeft de belangrijkste rol in uw schoonheid.

Beoordelingen (0)


Schrijf een review

Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha