GHD

Good Hair Day is een Uk company, ook bekend als GHD. Het merk is wereldwijd leider op het gebied van gereedschappen en hair care producten, ze worden gekocht meer dan 50.000 salons wereldwijd. GHD was de eerste sponsor in termen van de instrumenten om te verschijnen op de Victoria s Secret Fashion Show en gewaardeerd door beroemdheden zoals Victoria Beckham, Madonna, Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston.

GHD professionele gereedschappen van de hoogste kwaliteit


Gebruikt door de beste stylisten van over de hele wereld, de GHD producten domineren de start-en landingsbanen en tijdschriften sinds 2001. Veelzijdig en gemakkelijk te hanteren, de styling producten, het haar of de kwasten van dit merk het verbeteren van de conditie en het uiterlijk van uw simpele feit dat je perfectie bereiken van dag tot dag, gewoon door het gebruik van een aantal producten die ervoor zorgen dat je haar er zo in de mode-tijdschriften.
De beste en meest professionele salons in de wereld de hele tijd te gebruiken als professionele stijltang, gemaakt golven of andere kapsels, de gereedschappen van een superieure kwaliteit aan die op de markt omdat het haar wordt beter beschermd, niet af en zal recht blijven voor een langere periode van tijd.

GHD haar board is ideaal voor het richten van weerbarstig haar, maken spectaculaire krullen, of voor de meest verfijnde kapsels. GHD Eclipse haar board is ontworpen voor alle haartypes, glijdt perfect en de bladeren glanzend haar, zonder kwaliteitsverlies. De temperatuur oplopen tot 185 ° C en corrigeert zelfs de messiest haar. Het is uitgerust met 3 sensoren, gepatenteerde tri-zone-technologie, die voorkomt dat de afbraak van het haar, en de warmte wordt gelijkmatig verdeeld over de strengen van het haar, deze uit te rekken en glad en gelijkmatig verdeeld.

Een ander revolutionair product die zorgt voor gegarandeerde resultaten is de GHD Platinum haar raad van bestuur, ideaal voor het ontkrullen, krullen of kapsels, maar ook voor het richten van een pony. Dit wordt gebruikt door professionals salons, maar kan ook thuis gebruikt worden. Het haar blijft gezond dankzij de 6 sensoren geplaatst op de twee platen verdelen de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. GHD Platinum vermindert het verlies van het haar en houdt de kleur van geverfd haar, het geven van schoonheid en glans.

Een rechttrekken en styling van het haar als het boek kan worden gemaakt met de GHD V Gold Professionele haar raad van bestuur voor alle haartypes, temmen en glad en krullend haar op een efficiënte manier, en de resultaten van de laatste een lange tijd. Met een spectaculair en het verbeterde design, sprankelende gouden accenten, GHD Goud Professionele haar bord glijden soepel door het haar te verspreiden, terwijl de randen van haar contouren helpen bij het creëren van perfecte loops, voor een intense glans.

Om toegang te hebben tot de nieuwste trends op haar en kapsels, kies GHD.

Nieuwste artikelen


Wilt u een rechte haren en glanzend ? Hier zijn de tips.

Wilt u een rechte haren en glanzend ?

Een groot deel van de vrouwen kiest om verder te gaan regelmatig uw haar met de plaat. We weten allemaal hoe schadelijk zijn de apparaten met de inname van de warmte, maar het is erg belangrijk om te weten hoe ze te gebruiken en daarmee