Goldwell

De Goldwell bedrijf werd opgericht in Duitsland in 1948 door Hans Erich Dotter. Het eerste doel was om Create een merk om te zorgen voor de schoonheid van het haar, die speciaal zijn ontworpen voor de professionals in de salons. Vanaf het begin, het bedrijf bood de geavanceerde technologie en de effectiviteit in haarverzorging.

Over de jaren groeide het bedrijf uit door innovatie en toewijding in het ontdekken van de meest effectieve kleuren van producten en onderhoud van haarkleuring. Ook de producten zijn divers en breidt zich uit in vele landen over de hele wereld.

Vergroot uw creativiteit!


Goldwell producten kunt u genieten van de aangepaste Solutions om te voldoen aan de behoeften van alle klanten. Deze producten nodigen u uit om te ontdek de onbeperkte mogelijkheden, zodat de Goldwell ELUMEN assortiment maakt dat je meer creativiteit, geïnspireerd door de meest succesvolle professionals in de kunst van kleuren.

De producten in dit assortiment kunt u genieten van de subtiele kleuren en delicate of integendeel, intense kleuren en erg vet. Al deze afhangen van de keuze van het individu, zoals kunst en creativiteit in onze handen.

De Goldwell ELUMEN verf haar bevat geen ammoniak of oxidanten en is gunstig voor elk haartype. Deze intense glans haar, met professionele resultaten, is het mogelijk het maximale Brilliance, intense Color, ongelooflijke duurzaamheid geweldig, maar ook ziet er zeer gezond.

Van een volledige waaier van kleuren, van intens Blonde voor verleidelijk rood, elegant en bruin tot donker glanzend haar, er is speciaal gemaakt voor mannen. Het uiterlijk van de mannen is zo belangrijk als dat van vrouwen, dus het bereik is gemaakt voor mannen biedt kleuren die veiligheid bieden, zoals tinten van Grijs Camouflage zijn degenen die u zal maken voel me zeer goed is in uw eigen huid.

Naast de kleuring, Goldwell biedt care producten en Styling die zijn bedoeld om te voorzien in een bijzondere uitstraling. Zo, de producten uitsluitend gewijd aan stylisten en salons zijn degenen die ervoor zorgen dat u uw doel te bereiken en om de Color en glans gewenst is. Naast een breed palet van kleuren, Goldwell tot uw beschikking een aantal shampoos die een tinting krachtiger, maar ook een goede verzorging.

Goldwell Dualisenses Color Shampoo houdt de Color en glans van het haar dankzij de formule die beschermt en zorgt voor fijn haar of normale kleur.

Met een speciale formule ontwikkeld die de glans, met granaatappel-extract en anti-oxidanten, de shampoo beschermt het haar tegen UV-stralen, geeft een Natural glans, bescherming en ook haar Color, geeft haar zo ' n intensiteit.

Niet de droge hoofdhuid en het is ideaal voor degenen die willen houden hun Color en Brilliance in optimale parameters.
Voor een intense en spectaculaire Color, Goldwell Semi-permanent is een perfecte keuze omdat het toe te passen op je haar droog, waardoor het glanzend, met een gezonde uitstraling en grooming salon.

Dus, Goldwell is het merk biedt u kwaliteit en glans, zonder al te veel inspanning.

Nieuwste artikelen


Alles wat je moet weten over de conditioner

haar conditioner

Conditioner moet worden gekozen en is afhankelijk van de structuur van het haar, dus of we hebben krullend haar of beschadigd, beroofd van zijn vitaliteit, dit product om ons uit de problemen de meeste van de tijd.