Haarborstels

De borstel haar is altijd vertegenwoordigd de basic-hulpprogramma voor wat betreft het regelen en het onderhoud van het haar. Dat is de reden waarom vrouwen in de verleiding om geld te investeren in dure producten als het gaat om styling tools, maar verwaarloost misschien wel het belangrijkste aspect: de aankoop van een penseel voor het type haar en de lengte van het haar.


Haar borstel helpt ons om een nette, glanzend en schoon uitzien. Een goede borstel is gemaakt van natuurlijke haren. Uit de veelheid van borstels die hadden we op de markt beschikbaar is, we moeten kiezen die het beste past bij onze behoeften. De borstel moet worden gekozen afhankelijk van ons haar type:


- Een dun, fijn en steil haar moet meer volume in om niet te kijken verstoken van vitaliteit en hard kapsalon. Dit type van haar raadt het gebruik van borstels van rubber, met een zachte tanden, omdat dit type borstel heeft een ronde vorm, en de borstels zijn beveiligd met zachte rubber zodat de hoofdhuid niet worden gekrast, zal gered worden door een agressief geborsteld.


- Krullend haar vereist speciale aandacht, omdat moeilijk is vast te stellen, en een onjuiste borstel kan leiden tot een ramp met haar. In het geval van een krullend haar, is aan te bevelen met behulp van een borstel met zeldzame tanden te kunnen doordringen in de lucht en het te behandelen efficiënter, ook dunne vingers, die door de as van haar. Deze kunnen verschillende vormen aannemen en wordt gebruikt om de gain volume op de wortel, voor een lay-out zo makkelijk en zorgt voor een snelle droging.


- Voor droog haar, uitgedroogd en kieskeurig, omdat de traagheid van de talgklieren wordt het aanbevolen gebruik te maken van een borstel met tanden hoewel van hout of metaal. Deze borstel effectief hanteren de strengen van het haar, het is ideaal voor broos haar en is niet agressief met de hoofdhuid en haren. Ook geeft het haar elasticiteit, want het hout is een goede natuurlijke geleider van warmte, en zal het haar sneller droog na een regenbui.


- Vet haar is een probleem waar veel vrouwen door hyperactiviteit van de talgklieren. Het is niet aan te raden dat dit type van het haar gewassen worden heel vaak omdat deze talgklieren zal worden gedwongen om te werken veel langer. Om zich te ontdoen van een onverzorgd en vettig haar op zoek moeten we gebruik maken van een houten kam met zeldzame tanden die niet zal breken de haren.


Aanbevelingen:

- Borstel met haren van een wild zwijn haar is duurder, maar is ideaal, omdat het zal helpen om het volume dat je nodig hebt. Dit is niet electrifies het haar en de haren al een beetje stijf, maar niet het laden van het haar, stimuleert de hoofdhuid bloedsomloop. Het is ideaal voor alle haartypes.

Er zijn geen producten in deze categorie.