Hoe adviseren specilistii te stilizezi wenkbrauwen !

Styling van wenkbrauwen


Alle vrouwen wenden zich tot allerlei trucs om meer mooie. Ze draaien om make-up technieken. Echter, voordat we beginnen met een make-up gebruikt, moet u weten hoe de zorg en het gezicht voor de kleine details in te vullen en maakt het hele verschil tussen vrouwen die goed en minder goed geïnformeerd. Er wordt gezegd dat de blik van de ogen is het visitekaartje van de persoonlijkheid, zodat het uiterlijk van de wenkbrauwen is het uiterst belangrijk.

Echter, ongeacht de trends die worden voorgesteld in termen van schoonheid, altijd vrouwen moeten weten om te kiezen wat bij hen past. Pensatul is een punt van zorg in het algemeen, de egyptische, wanneer kajalul werd gebruikt voor de oog make-up en houtskool voor het accentueren van de wenkbrauwen. De TWINTIGSTE eeuw stelt een amalgaam van stijlen, van de wenkbrauwen extra dun tot Marlene Dietrich up-to-koorts Working Girl gedicteerd door Brooke Shields, mode chaotische onsterfelijke Studio 54 en het non-conformisme van stylisten en modellen dat bevordert het verdwijnen van de totale of oxygenatie van de wenkbrauwen. In 2017, de wenkbrauwen draait meer dan ooit om een epische zoektocht naar de Natural, waarschijnlijk de tweede of derde keer in de geschiedenis van de mensheid toen ze geven op hun verwerking. In 2010 zijn de trends bevordert natuurlijkheid. De vormen zijn eenvoudig, bijna helemaal niet gestileerd. Over de voorstellen voor de wenkbrauwen op de catwalk niet veel te zeggen: extremitațile op alle verwerkte werkt samen met de shape dikke wenkbrauwen zoals is voorgesteld door de ontwerpers voor dit jaar. Als je een volgeling van de vurige trends, hoeft u niet veel van het werk van het hoofdstuk heb in dit seizoen.

In het volgende bespreken we de tips die worden aanbevolen door profesionisiti om een kijkje te krijgen sensationeel. Hier zijn de belangrijkste trucs die u nodig hebt om in gedachten te houden om de wenkbrauwen van afgunst :

Eerste van alles, moet u weten dat de kromming van de milde, inkorten of verwijderen van de overmaat aan zijn trucs die zijn nog steeds in de trend en zal het altijd zijn. Pensatul gaan, natuurlijk, van een universele techniek geldig: instellen van de lengte van de wenkbrauwen. Voor het doen van mijn wenkbrauwen, ik heb in gedachten te houden de 3 lijnen beelden op welke deskundigen je aanpak. Tekenen van drie denkbeeldige lijnen: A, B en C. A is de lijn die loodrecht op de bovenste binnenhoek van het oog en is het startpunt van de sprancenei. B is de denkbeeldige rechte lijn die door de iris en vormt het startpunt van de kromming, en C is de diagonale lijn tussen de neusgaten en de buitenste hoek van het oog. Dit zijn natuurlijk de coördinaten van de basis. U kunt ervoor kiezen om gebruik concealer of een wit potlood op de draden die niet passen in de denkbeeldige lijnen makkelijker wanneer u start pensatul zelf. Verwijdert haartjes als hoger zijn dan deze lijnen in de eerste plaats is het bepalen van de exacte afmetingen, vooral de lengte. Doe jezelf een schema wanneer je begint te buigen. Afhankelijk van de lijn B, beslissen hoe dun je ze wilt, dan dekking van de draden met een concealer, foundation of een wit potlood. Kijk naar jezelf in de spiegel. Bent u tevreden met het resultaat? Anders verwijderen van het product en reorganiseert uw schema. De boog hoeft niet opnieuw te starten voordat het extreme van de iris. In het algemeen, van de helft of van de extremitați zijn de richtingen loodrecht op de arc. Het doel is een driehoek met afgeronde punt (om te voorkomen dat een look die ondiep).

Wenkbrauwen zijn stilizeaza afhankelijk van de vorm van het gezicht.

De eerste helft van de wenkbrauwen zal kammen, de tweede naar beneden, en de toppen die hoger zijn dan de basis zal worden afgekapt met een gewone kruisbek. Waarom is het belangrijk om dit te doen vóór en niet na pensatul zelf? Om niet te verwijderen van de draden te lang, maar waarvan de wortels in de grond van sprancenei, waardoor hiaten lelijk. Je bent niet een volgeling van de kapper? Zorg ervoor dat u ten minste als ze hebben gekamd. En de draden boven de sprancenei ze kunnen vastklemmen, maar onder geen omstandigheden die vallen in de wenkbrauw, alleen het uiterlijk van pluis. Vorm sprancenei kan niet tekenen van boven, maar alleen van onderen, pensatul van de onderdelen van het bovenstaande van invloed zijn, in het algemeen, de arc Natural van uw wenkbrauwen.

Het is het beste om je epileren van uw wenkbrauwen na een douche langdurig of na een bad van stoom, het openen van de poriën en het maken van pensatul minder pijnlijk. Ook, het oprekken van de huid zo veel mogelijk en gebruik een lotion tonic koud. Nadat u klaar bent met de procedure voor een crème aanbrengen genezing, of gewoon een vochtinbrengende crème.

Wenkbrauwen zijn stilizeaza afhankelijk van de vorm van het gezicht.

In het geval u de ovale vorm van de wenkbrauwen niet te worden verwerkt in het bijzonder als het gezicht ovaal is het ideale type van gezicht, dus niet overdrijven met pensatul maar kiezen voor een vorm uspr gebogen, en wat betreft de coördinaten van de 3 assen. Gezicht ovaal is opgenomen na het voorhoofd breder dan je kin, wangen uit te spreken, maar niet heel opvallend, de kin eivormig klein.

Gezicht rond is opgenomen na de verschijning van relatief circulaire, gezicht bijna net zo breed als de lengte. In dit geval, de wangen zijn meer op de voorgrond en vertegenwoordigt het punt van de maximale breedte van het gezicht. In dit geval, de wenkbrauwen zijn iets gebogen en lang, zonder dat het te dun, dus het bijbrengen van de sensatie van de lengte van een ronde gezichten. Overdrijven van de boog en het niet rond, laat hem scherp, terwijl de lijnen vormen de boeg is het goed om te blijven rechtdoor. Als het lijkt overdreven, keurt de voorgestelde vorm voor de voorkant van de ovaal, maar vermijd de vorm van de wenkbrauw licht afgerond.

Front square is opgenomen na de onderkaak in de hoeken, en zijn voorhoofd is breed. In dit geval is het aanbevolen wenkbrauwen dikker, uitgesproken te Balance de kaaklijn. Wenkbrauwen kan gekleurd worden met een Eyeliner om de wenkbrauwen ronde of gebogen, met een licht gebogen.

Niet lang voordat ze herkennen na de verschijning van het verlengde van de kin en het voorhoofd, de afmetingen van deze en de jukbeenderen zijn relatief hetzelfde. De vorm van de wenkbrauwen moeten worden korter, enigszins afgeplat om te vervagen de lengte van het gezicht.

Na het doen van mijn wenkbrauwen, ik raden het gebruik van oogschaduw en potloden voor de wenkbrauwen. Gebruik make-up in de kleuren licht bruin of donker zijn, afhankelijk van de Color van de ogen. U kunt gebruik maken van de potloden voor de wenkbrauwen van de Paese of blush in de vorm van de Wenkbrauw wax Setter Wax Schaduw Licht Bruin.


Beoordelingen (0)


Schrijf een review

Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha