Joico


De fundamentele component van haar is Keratin met de 19 aminozuren, dus het belangrijkste bestanddeel van de Joico producten is Keratin die de rol heeft om te behouden en te versterken het haar, als een echte behandeling voor hun haar.

Het aanbod van producten Joico voor gezond en glanzend haar, die handelen ook op het haar broos en ontbreekt de glans. Joico producten helpen uw haar zelfs na Styling, hun effect is meteen zichtbaar, ongeacht of het is geschilderd of gewassen zijn.


Echter, het handhaven van mooi haar op een lange periode van tijd, om hen te beschermen tegen Styling schadelijke producten of weersomstandigheden ongunstig zijn. Het belangrijkste doel van de Joico producten is "dress" het haar en houden de klanten gelukkig en tevreden.


Joico professionele Shampoo en Conditioner, zet je haar in een aangename geur, waardoor het soepel en natuurlijkheid. De shampoo herstelt de oorspronkelijke staat van het haar, het vergroten van de meetbare sterkte en geven hen een mantel van bescherming voor de toekomst. Het is de perfecte keuze voor fijn haar en mist glans, dankzij een crème op basis van formule die voedt in de diepte.


Deze formule werkt precies op de beschadigde gebieden van de Scalp, het invullen direct de aminozuren die verloren gaan, waardoor de elasticiteit, kracht en glans, door een perfecte combinatie van antioxidanten, zoals: het complex van Natural peptiden, Keratin, silicone, vitamine E en aloë. Thij Joico conditioner is de perfecte keuze voor iedereen, want het bevat een unieke formule die bladeren zacht haar, rijk en intens gehydrateerd.


Voor de beste bescherming en Repair haar, Vero K-Pak haar verf is de enige permanente verf herstelt de haarschacht. Dit systeem, aanbeden door vele specialisten in de kunst van schoonheid biedt de resultaten van intense Color lange termijn. De mix van Color in warme tinten en biedt creatieve vrijheid verbazingwekkend dat het bepalen van de ervaring van een levendige staat, door middel van een unieke formule die herstelt maximale glans en een Natural kijk, het zijn de perfecte keuze voor elk type haar.


Nieuwe Joico LumiShine verf haar te transformeren van je haar, waardoor het een lange levensduur, geweldige glans en gegarandeerd de gezondheid. Het haar zal twee keer zo helder dan voorheen, 100% gevoed en gehydrateerd, waardoor het tegen vocht en externe factoren die zouden kunnen beschadigen. Drie eenvoudige stappen voor een prachtige Color: overleg, de formulering en de implementatie. De Joico verf haar heeft een geweldige geur, dat is een perfecte combinatie van moleculen die helpen bij het neutraliseren van ammoniak in de lucht, evenals de bijzondere nuances van bergamot, iris en sandelhout.


Lichte Color met Joico


Joico meer dan zijn grenzen aan de dag, want het combineert de kracht van de moderne wetenschap met zijn ingrediënten die voeden, te beschermen en te reconstrueren haar van de nagelriem naar de cortex. Alle producten in de Joico bereik echte weerspiegeling van de integriteit en passie voor gezond haar, bloot in de wereld een mooi haar dat flirt met wetenschap en technologie.


De kunst van mooi haar en heeft een naam: Joico

 

Joico producten geen behoefte aan een introductie voor meer dan drie decennia, zij zorgen er voor dat uw haar er vlekkeloos. Ze zijn geformuleerd door de beste experts in haar Styling en om deze reden matcht met de beste eigenschappen.

 

Elk product van haarverzorging is zorgvuldig samengesteld om te beantwoorden aan de behoeften van de klanten en in te spelen op alle haartypes.

Nieuwste artikelen


Professionele producten versus gebruikelijke producten

Professionele producten versus producten

Alle vrouwen willen een mooi en gezond haar voor het vormt één van de sterke punten van mooie vrouwen. Om dit te krijgen is het echt nodig om te investeren in de kwaliteit van producten, professionele

10 tips en trucs voor de verzorging van

Tips en trucs voor de verzorging van

Alle vrouwen zijn bezorgd over om te kijken meer prachtige en om deze reden een beroep op verschillende trucs of rituelen van schoonheid voor haarverzorging moet ons allen aangaan.

Producten voor krullend haar

Producten voor krullend haar

Mensen met krullend of golvend haar worden geacht om gezegend te worden met dit type van haar. Voor degenen die niet weten hoe om te houden haar, dingen kunnen lijken vrij eenvoudig

Shampoo zonder parabenen en sulfaten

Shampoo zonder parabenen en sulfaten

Heel veel mensen kiezen ervoor om hun haar wassen dagelijks, of omdat ze snel gewicht, worden door het ervaren van de roos, het herstellen van een dergelijke frisheid en Brilliance.

Oorzaken van haaruitval: Solutions en behandelingen

Oorzaken van haaruitval

Heel veel vrouwen worden geconfronteerd met haaruitval en dunner wordend haar worden geconfronteerd met meer en meer mensen, of het nu gaat over vrouwen of mannen.

De beste producten voor haarverzorging

Producten voor haarverzorging

Gezien het feit dat haar is één van de meest prijs Accesorii van een vrouw, moet worden verzorgd en onderhouden met behandelingen die specifiek zijn voor elke behoefte.

Alles wat je moet weten over de conditioner

haar conditioner

Conditioner moet worden gekozen en is afhankelijk van de structuur van het haar, dus of we hebben krullend haar of beschadigd, beroofd van zijn vitaliteit, dit product om ons uit de problemen de meeste van de tijd.

De rol van de oxidant in haarverf

De rol van de oxidant in haarverf

Oxidant verworven in de handel is klaar voorbereid, met concentraties van 3%, 6%, 9% of 12%, die vervolgens wordt gemengd met een Powder decoloranta tot een gladde massa.

De beste haarverf zonder ammonia in 2017

haarverf zonder ammoniak

Haar zorg en het krijgen van de juiste kleuren kunnen vaak schade aan het haar, dus het is nodig om meer Natural ingrediënten en het vermijden van de degenen die hebben dus vele chemicaliën

De beste anti roos shampoo

De beste anti roos shampoo

De beste shampoos tegen roos zijn die zichtbare resultaten in een korte tijd. Dat is de reden waarom, bij het kiezen van een shampoo tegen roos moet u rekening houden met de ingrediënten waaruit het is ontworpen.