K-Pak

Joico K-Pak is een merk dat wordt erkend voor de superieure prestaties van haar producten, een onbetwiste leider in de behandeling van het haar. Het jaar 2007 stond voor een revolutie in de industrie van producten voor de wederopbouw en haar bescherming door de invoering van de K-Pak Bereik. Voor de reconstructie van haar structuur, Joico maakt gebruik van de geavanceerde technologie van Bio-Advanced Peptide Complex, een doorbraak in de restauratie van de haarvaten vezels, met een maximale concentratie van Quadramine Complex, een revolutionair complex die te verenigen, omdat het Complex van een Triamine en de Samenstelling van het Triamine van de commissie. Joico K-Pak reproduceren in haar hair care producten die peptiden bestaande normaal in de structuur van de haarvaten vezels, noodzakelijk voor de fixatie en bescherming van het haar wordt blootgesteld aan externe agressie. Elke peptide is perfect nagebootst in om door te dringen in de diepte van het haar en vormen een beschermende laag, die voorkomt dat eventuele schade. Dit herstel en de wederopbouw van de technologie van het haar wordt beschouwd als de meest krachtige, een innovatie van de toekomst in termen van het herstel van beschadigd haar.

K-Pak Behandelingen wederopbouw van geheel de structuur van het haar, ongeacht de soort; de niveaus van hydratatie worden volledig gerestaureerd, en de porositeit is geëgaliseerd over het gehele haar lengte. De producten van Joico K-Pak assortiment hydrateert het haar, sluit de cuticula, de voorbereiding van het haar op te bouwen en te herstellen zijn Natural PH.

Joico K-Pak voor zwak haar is georganiseerd in drie stappen: onderhoud en reparatie, Color beschermen en styling.

Verzorging van beschadigd haar begint met K-Pak Shampoo en Conditioner, blijven met de nieuwste methode van reconstructie, reparatie en restauratie van het haar K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor en problemen op te lossen tot bergtoppen met K-Pak Split End Mender (herstellen gehavende tips), K-Pak Vloeistof Reconstructie (een leave-in spray die herstelt van de boete of gekleurd haar) of K-Pak Leave-In Protectant (sluit de poriën en herstelt de schade die is veroorzaakt door chemische behandelingen).

De Joico styling K-Pak assortiment bestaat uit een paar wonder producten : K-Pak Protect&Shine Serum (ideaal voor glans en bescherming), K-Pak Smoothing Balm (een product redder in nood voor grof en krullend haar), K-Pak Thermal Design Schuim (een incrediblestyling schuim , dat geeft volume aan de dunne haartjes).

K-Pak Color Therapie gericht op het handhaven van Color door de bescherming van de buitenste laag van het haar cuticula: shampoo, conditioner en een olie voor styling die maakt het haar zacht, makkelijk doorkambaar, het herstellen van de vitaliteit en uitstraling.

Geen resultaten!