KAY PRO

KAY PRO is een italiaans merk van producten voor haarverzorging en Scalp, met Natural ingrediënten en de nieuwste technologie, die bladeren glanzend haar. De producten kunnen worden gebruikt, zowel in de salon en thuis.

KAY PRO producten zijn zeer effectief voor de revitalisering van het haar, herstelt, geeft meer Volume en de strijd tegen roos en vet haar.


Ook de innovatieve producten bevatten ingrediënten die helpen het haar in elke situatie. Olie macadamia noten, Argan Oil, honing, vitaminen, Keratin of Collagen zijn slechts een paar van de ingrediënten die bijdragen aan het herstel en het behoud van de gezondheid van het haar.


KAY PRO voor alle haartypes


Gezien het feit dat de KAY PRO producten voeden het haar, KAY PRO Argan Oil is ideaal voor droog haar, of kwetsbaar, omdat het een voedende behandeling die verbetert de Brilliance of de Color. Het wordt toegepast op nat haar of droog.


Een andere behandeling die in zijn samenstelling Argan Oil is de KAY PRO olie spray herstelt en hydrateert droog of dof haar, waardoor het glanzend en zacht. Het is niet vet, absorbeert volledig en beschermt het haar tegen vochtigheid. Toe te passen op je haar nat of droog is voordat Styling voor intense glans en Hydration in de diepte.


Alle KAY PRO bereik Argan Oil het is een onderdeel van de hydraterende masker en voedend, met Argan Oil, die herstelt afgebroken haren, beheren, revitaliseert en laat hem eenvoudig Styling, zijdeachtig en glanzend. Het wordt toegepast op nat haar en verdeelt het gebruik van een kam in het haar. Tijd van actie: 2-3 minuten en spoel af.


Een product zo effectief herstelt het haar van de wortel tot de punt is KAY PRO serum met argan oil, jojoba-olie, zonnebloem olie, dit voorkomt de vorming van vrije radicalen, herstructureert het haar en voedt in de diepte.


KAY PRO biedt een shampoo voor alle haartypes, zoals iColori KAY PRO shampoo is ideaal voor elk haartype dankzij de formule ontworpen om uit te pakken zijde, eiwit in de melk en tarwe die reinigt het haar in de diepte, waardoor het glanzend en versterkt.

Ook voor een lijken aangetast, bleek of vergeelde, KAY PRO komt met een oplossing, het is over de KAY PRO Anti-Yellowing Shampoo met wijn extract en eiwit van de zijde. Het herstelt de vergeelde of vaag haar te wijten aan violet pigment.

 

Blond haar wordt netjes nu met de hulp van KAY PRO Verhelderende Shampoo geeft glanzend haar, zachtjes reinigt en voorkomt oxidatie. Shampoo annihilates de reflecties van de gele, waardoor het ideaal is voor grijs of wit haar. Het wordt gebruikt direct na het wassen en laat het om op te treden voor 2-3 minuten, daarna uitspoelen. Uiteindelijk is het haar zal meer gehydrateerd, glanzend en zijdezacht.

 

De Argan Oil is aanwezig in de KAY PRO Argan Schat Shampoo die beschermt je geverfd haar, chemisch behandeld of levenloos. Door de mix van oliën van argan -, zonnebloem-en jojoba-olie, KAY PRO Argan Schat Shampoo bladeren glanzend haar, een zachte en vol van leven.


Dus, het haar wordt geboren met de hulp van KAY PRO!

Nieuwste artikelen


Over de maskers en de professionele Natural voor haar

Haar masker professional

Voor haar groei zijn we altijd opties hebt, maar niet alle, hebben een positief effect in dit verband. Er zijn vele behandelingen die een hoop geld kosten, maar ik kan niet beloven dat je wonderbaarlijke resultaten.

Alles wat je moet weten over de conditioner

haar conditioner

Conditioner moet worden gekozen en is afhankelijk van de structuur van het haar, dus of we hebben krullend haar of beschadigd, beroofd van zijn vitaliteit, dit product om ons uit de problemen de meeste van de tijd.

10 regels voor een mooi haar

10 regels voor een mooi haar

Haar is veel gevoeliger voor de zon, dus het droog zal veel meer poreus, en het vet mesten veel sneller door de gestegen temperaturen zal dat leiden tot transpiratie.

Keratin behandelingen voor haarverzorging

Behandelingen met Keratina

Een mooi haar en sterke is elke vrouw de droom en dat is de reden waarom het nodig is een speciale behandeling om te herstellen van haar uiterlijk