Keune

 

Keune is het merk van elegantie en creativiteit. Wereldwijd kappers vraag naar hoge kwaliteit en trendy hair care producten. Dit is waarom Keune heeft zich altijd gericht op het creëren van kwalitatief hoogwaardige haarverzorgingsproducten. Keune de principes zijn bewezen zeer succesvol te zijn. Hun producten zijn wereldwijd geëxporteerd en meer dan 10.000 haarstylisten gebruik Keune ' s van hoge kwaliteit professionele haarverzorgingsproducten.

Stap 1: Reinigen gebeurt voorzichtig om te bereiden het haar voor de behandeling;

Stap 2: Airconditioning: het haar wordt gevoed en de Natural functie van de hoofdhuid wordt hersteld

Stap 3: Styling: het haar wordt voorbereid voor Styling producten

Kwaliteit Keune sinds 1922

Het werd opgericht in 1922, in Nederland, Keune is de grootste fabrikant van haarverzorging producten voor de professionele salon de industrie. Keune het internationale hoofdkantoor, laboratoria en fabrieken gelegen in Soest. Dit is waar alle Keune de producten zijn bedacht, ontwikkeld en geproduceerd voordat ze worden geleverd in meer dan 70 landen.

 

Producten Keune maakt geen gebruik van ingrediënten van dierlijke oorsprong, dit maakt het 100% vegan.

"Uw toekomst is onze toekomst' is de slogan Keune, wat betekent dat deze producten zijn gemaakt om te voldoen aan de behoeften en wensen van de meest veeleisende klanten.

Haircoloring producten niet leiden tot irritatie en hebben een verminderd risico op het ontwikkelen van allergieën. Ook de producten van Zo Puur Natural Balance Ammoniak bevat geen ammoniak en is vooral gemaakt voor mensen die last hebben van irritatie of allergieën. Keune haircolor heeft betrekking op 100% grijs haar, een lange levensduur, hydrateert, beschermt tegen UV stralen en bevat geen PPD (Paraphenylenediamine). De verscheidenheid van kleuren geeft je haar een aangename verschijning, met de mogelijkheid om te kiezen voor bruin, rood, blond of donker-blond tinten.

Keune Shampoo reinigt de hoofdhuidniet irriteren de huid, heeft een aangename geur en houdt de Color van gekleurd haar voor een lange tijd. De resultaten zijn zichtbaar vanaf de eerste week omdat de huid van het hoofd niet schil af als voorheen. Zelfs in het geval van ongunstige weersomstandigheden, Keune producten ideal. Defrizz Glans Serum beheert de individuele draden en laat het haar gezond.

Keune Color Brillianz Conditioner is een voedende conditioner beschermt het Color behandeld haar. Het bevat Solamer UV-beschermer en Sunflower Seed Extract beschermt het haar Color. Het bevat ook LP300, een Color stabilizer dat verbetert de duurzaamheid van haar Color. De polymeren en zijde proteïnen maken het haar gemakkelijk te kammen, de resultaat: een zijdezacht en glanzend haar.

Vital Nutrition Masker een voedende en hydraterende masker voor afgebroken haar. Actieve ingrediënten hydrateren het haar innerlijke structuur terwijl de vorming van een barrière rond beschadigde gebieden, het herstellen en revitaliseren van gespannen draden. Het haar wordt beschermd tegen uitdroging, schade voor het milieu en de schadelijke UV-stralen. Deze luxe behandeling, de elasticiteit te verbeteren, kalmeert de beschadigde strengen, verstevigt en voegt glans.

Dus, Keune is de kunst van de schoonheid van het haar.


Nieuwste artikelen


Wilt u een rechte haren en glanzend ? Hier zijn de tips.

Wilt u een rechte haren en glanzend ?

Een groot deel van de vrouwen kiest om verder te gaan regelmatig uw haar met de plaat. We weten allemaal hoe schadelijk zijn de apparaten met de inname van de warmte, maar het is erg belangrijk om te weten hoe ze te gebruiken en daarmee

Professionele producten versus gebruikelijke producten

Professionele producten versus producten

Alle vrouwen willen een mooi en gezond haar voor het vormt één van de sterke punten van mooie vrouwen. Om dit te krijgen is het echt nodig om te investeren in de kwaliteit van producten, professionele

10 tips en trucs voor de verzorging van

Tips en trucs voor de verzorging van

Alle vrouwen zijn bezorgd over om te kijken meer prachtige en om deze reden een beroep op verschillende trucs of rituelen van schoonheid voor haarverzorging moet ons allen aangaan.

Shampoo zonder parabenen en sulfaten

Shampoo zonder parabenen en sulfaten

Heel veel mensen kiezen ervoor om hun haar wassen dagelijks, of omdat ze snel gewicht, worden door het ervaren van de roos, het herstellen van een dergelijke frisheid en Brilliance.

Oorzaken van haaruitval: Solutions en behandelingen

Oorzaken van haaruitval

Heel veel vrouwen worden geconfronteerd met haaruitval en dunner wordend haar worden geconfronteerd met meer en meer mensen, of het nu gaat over vrouwen of mannen.

De beste producten voor haarverzorging

Producten voor haarverzorging

Gezien het feit dat haar is één van de meest prijs Accesorii van een vrouw, moet worden verzorgd en onderhouden met behandelingen die specifiek zijn voor elke behoefte.

Zorg behandelingen voor vet haar

Zorg voor vet haar

Vet haar kan worden behandeld meer gemakkelijk met Natural behandelingen en professionele behandelingen. De laatste biedt directe resultaten en een zekere mate van effectiviteit veel groter.

Alles wat je moet weten over de conditioner

haar conditioner

Conditioner moet worden gekozen en is afhankelijk van de structuur van het haar, dus of we hebben krullend haar of beschadigd, beroofd van zijn vitaliteit, dit product om ons uit de problemen de meeste van de tijd.

10 regels voor een mooi haar

10 regels voor een mooi haar

Haar is veel gevoeliger voor de zon, dus het droog zal veel meer poreus, en het vet mesten veel sneller door de gestegen temperaturen zal dat leiden tot transpiratie.

Keratin behandelingen voor haarverzorging

Behandelingen met Keratina

Een mooi haar en sterke is elke vrouw de droom en dat is de reden waarom het nodig is een speciale behandeling om te herstellen van haar uiterlijk