Label.m

Label.m is het officiële merk van haarverzorging op de London Fashion Week. Een scala geïnspireerd door de mode toegekend en is ontwikkeld door stylisten die gericht zijn op het leveren van de creativiteit van professionele stylisten uit de hele wereld om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende klanten. Het merk werd opgericht in 2005, in Londen door Toni Mascolo en Sasha Mascolo-Tarbuck, deze, het combineren van de ervaring met de artistieke geest en de ontwikkeling, in het einde, een nieuwe techniek van innovatieve styling die een samenvatting van de laatste trends in het haar.


Label.m - Technologie, die zorgt voor de beste resultaten


Label.m combineer ingrediënten van natuurlijke oorsprong en essentiële oliën met een technologie die zorgt voor een mooi haar zowel van binnen als aan de buitenkant. Deze technologie is speciaal gemaakt voor de behoeften van alle te leveren van de prestaties en de creativiteit van de top en de resultaten vlekkeloos.


Producten Label.m harmonieus combineert kunst met wetenschap, worden gemaakt met behulp van een technologie die geeft haar levendigheid, maar ook met de essentiële oliën die je voedt en hydrateert in de diepte. In 2005, bij de lancering, Label.m ontvangen 15 afzonderlijke producten, maar de collectie werd later uitgebreid tot meer dan 80 producten. De meeste van hen bevatten geen parabenen of sodium chloride, is bedoeld om te reinigen, te hydrateren, te creëren en in te vullen. De innovatieve structuur Label.m biedt een therapie voor verjonging, biologische wat bieden ging het haar, maar een verzameling van licht blond geeft een stralende look.


De producten van het assortiment Reiniging reinigt het haar en geeft het de balans die het nodig heeft. Bijvoorbeeld, de Gentle Cleansing Shampoo bevat soja-eiwit van tarwe, vanille, sweet pea en bes die stimuleert het haar, geeft het glans en vitaliteit. Label.m Diep Reinigende Shampoo verwijdert overtollige talg dankzij het extract van mint, eucalyptus en tea tree olie natuurlijk verwijderen van residuen, en de tarwe, soja-eiwit, en bamboe versterken van de haarschacht. Ook deze producten zijn ontworpen om je haar te beschermen tegen UV-stralen en externe factoren.


Hydratatie en voeding van het haar worden bereikt door de vele Voorwaarde dat maakt het haar schoon, sterk en zichtbaar gezonder. Label.m Moisturizing Conditioner met aloë, echinacea, en extract van de bes beschermt het haar tegen hitte en UV stralen, waardoor het de helderheid, hydraterende en voedende, dankzij de ingrediënten.


Het bereik wordt Gecreëerd is speciaal ontworpen om te beschermen en om haar eigen stijl, waardoor het meer volume. Label.m Curl Creambijvoorbeeld is een product dat ervoor zorgt dat uw haar persoonlijkheid, het definiëren van krullen en golven, dankzij de jojoba-olie, extract van zemelen en zonnebloem, die geeft het haar een prettige verschijning, een intense hydratatie en bescherming tegen UV-stralen.


Volledig bereik levert een plus van stijl, gratie producten dynamische en hoge prestaties die ervoor zorgen dat het haar behouden, extra glans en controle draden van de rebel. Dus, het serum voor de controle draden, opstandig, Frizz Control Serum, dankzij een speciale mix van silicone, zorgen voor maximale controle en een intense glans van uw haar droog en afgebroken, het verbeteren van de zichtbare verschijning.


Dus, een compleet aanbod voor een complete verzorging!