Lighteners

Decoloratii zijn producten die gebruikt worden in het proces van de kleuring van het haar. Ze helpen bij het verkrijgen van een uniforme kleuren, zodat ze worden gepresenteerd onder verschillende vormen: plakken decoloranta, Powder decoloranta, olie bleekmiddel zonder ammoniak, crème decoloranta en anderen. Decolorantii professioneel zijn ontworpen om je haar te beschermen tijdens het proces van verkleuring.

Voordat u decolorantii haar, is het nodig om het product te testen voor, dus er zijn geen allergische reacties en mag niet worden overschreden onder alle omstandigheden tijdens het rijden. Het bleekmiddel is niet van toepassing op een gevoelig haar of het ondergaan van een chemisch proces in de dezelfde dag.

Ook, voordat u het product dat u hebt om te kiezen voor een kamer goed geventileerd is, en de voorbereiding zal worden gedaan in een kom, niet-metalen. Het bleekmiddel is toegepast, afhankelijk van hoeveel u wilt openen in de schaduw, maar niet laten om op te treden meer zijn dan is aangegeven.

Er zijn geen producten in deze categorie.