Lotions

Lotions professionele haar-geschikt voor alle haartypes om te herstellen van glans en vitaliteit. Ze zijn ontworpen om efficiënt de haarschacht beschermt de Color en repareren van gespleten haarpunten. Dat is niet voor alle lotions voor haar zijn speciaal ontworpen voor de bestrijding van het vocht voor de afdichting van de nagelriemen en niet in de laatste rij, laat het haar meer zijdezacht en met een blik meer vers en gezond.

Of u nu een droog haar, gekleurd haar of vet, de specialisten in schoonheid hebben gezorgd te formuleren producten van de hoogste kwaliteit om te voldoen aan deze behoeften. Haar lotion professionele bestemd zijn voor de behandeling van verschillende haarproblemen. Lotions voor droog en beschadigd haar, lotions voor het haar, lotions voor het haar, of lotions voor vet haar, geeft het haar dat kijkt prettig en netjes.

Gezien het feit dat zijn ontworpen voor de behoeften van het haar, de lotion balanceert de ph-waarde, hydrateren het haar in de diepte, geeft het meer Volume en beschermt het haar tegen hitte foehnului, het creëren van een lichaam en de dichtheid te houden van het kapsel.

Er zijn geen producten in deze categorie.