Malu Wilz

MALU WILZ is uitgegroeid tot een professioneel merk van internationale faam die het gebruik van de producten van make-up voor iedere vrouw die wil om een stap in een wereld van charmante kleuren en geur veroveraar, bedoeld om in de eerste plaats de schoonheid en verbeelding te inspireren.


Dit merk is een lanceerplatform voor verschillende talenten in de kunst van de schoonheid van dat aanbod cursussen gewijd aan gespecialiseerd personeel zijn in dit veld.


De realisatie van een make-up professioneel en innovatief


Met de hulp van een brede waaier van kleuren, make-up is uitgegroeid tot een kunst, maar niet veroveren iedereen zo niet, heeft producten die specifiek zijn ontworpen om in de waarde van de schoonheid. MALU WILZ producten biedt een superieure kwaliteit voor een perfecte pasvorm op de huid van ieder mens is, zoals elke huid is mooi, als het goed wordt verzorgd. Als onze huid er goed uitziet, zich goed voelt, en voor dat we behoefte hebben aan professionele producten van de zorg die hoogtepunt van alle mooie functies die we hebben.


De perfecte dekking wordt gedaan met de hulp van de MALU WILZ Camouflage dat is bestemd voor alle huidtypes: gebleekt, pigment, acne of een huid die toont littekens, vlekken of tatoeages. Watervast en dermatologisch getest, dit product is geschikt voor SENSITIVE huid.


Ook de camouflage cream komt in een kleine container en omwille van de consistentie, het droogt snel, met een textuur in de vorm van een pasta. De dekking is geweldig, en de Resistance ook, dus deze crème op uw gezicht de hele dag door, vooral als het probleem is opgelost met de hulp van een poeder. Camouflage cream is waterdicht en geschikt voor alle huidtypes.


De mode van toepassing is vrij eenvoudig, dus na de dagelijkse routine van de zorg, met behulp van een spatel een kleine hoeveelheid camouflage, mix in de palmen van de handen, en met de hulp van een latex spons nat, gelijkmatig, estompand aan de ledematen, en breng vervolgens het poeder met behulp van een borstel voor Fixing het product. Dit product is te vinden in 8 verschillende tinten en is essentieel voor elk moment van de dag u wilt een perfecte dekking. Heeft een mate van dekking hoog, en het product is consumeren hard, dus zeer zuinig.


Fluid foundation op basis van Hyaluronic zuur weet te dekken perfect de rimpels, dankzij de ingrediënten, die na gebruik, de huid zal er perfect uitzien, helemaal niet geladen en gehydrateerd. Het is de bedoeling om zelfs SENSITIVE huid met rosacea, littekens of acne, met deksel groot genoeg.


MALU WILZ corrector pencil, rijk aan essentiële oliën, fade direct de onzuiverheden, vlekjes of regio ' s die gedekt moeten worden. Met een lichte textuur, het erin slaagt om te voldoen aan zelfs de meest veeleisende gasten als het heeft een matte uitstraling en het verminderen van overtollige talg. Het potlood is specifiek ontworpen om de ogen, waardoor het volledige helderheid. MALU WILZ poeder is speciaal ontworpen voor de doffe huid een vette of gemengde omdat het verwijdert de verschijning van een vette huid.Dus, voor een Color en beauty wereld, MALU WILZ producten worden aanbevolen, zoals verleidelijke lippenstift, potloden voor de ogen of de concealer, evenals de hierboven vermelde producten, vertegenwoordigt de ideale keuze is voor zowel het dagelijkse ritueel van de zorg voor de meest exclusieve evenementen.

Nieuwste artikelen


Hoe om zich te ontdoen van donkere kringen snel en veilig

Hoe kunt u zich te ontdoen van

Deze vraag is niet heel eenvoudig, want er is geen universeel recept om u te helpen in dit opzicht, maar er zijn een paar huismiddeltjes die wél helpen.

Welke kapsels zijn in de mode zijn in 2017?

Welke kapsels zijn in de mode

Specialisten raden het knippen van je haar een keer in een maand of een maand en een half om hem zo gezond. Kort haar is in de trend gedurende het jaar 2016 en het lijkt erop dat dit ding blijven en in 2017.

De beste fondsen van de stichting in 2017

De beste fondsen van tien

Het kiezen van een stichting kan een zware taak zijn, vooral als het gaat over de beslissende stap naar een perfecte make-up.