High Definition Foundation

Stichting pigmenten zijdeachtig met HD, voor een Finish Natural. Verkrijgbaar in 6 kleuren. De pigmenten van de hi-tech stichting High Definition hebben meerdere effecten zoals:

- ervaring gemakkelijk te implementeren: de formule vloeistof, glad en zacht, waardoor een optimaal comfort in de toepassing en de slijtage met de uniforme verdeling zonder de risico ' s voor het uploaden van de huid.

- Finish perfecte HD: microdeeltjes reflecterende verspreidt het licht, de schaduw, de verschillen van toon en rimpels worden onmerkbaar en huid oneffenheden worden perfect gladgestreken – voor een stralende teint en Natural op hetzelfde moment.

- optimale prestaties: de huid wordt fris, stralend en zonder overtollige talg voor een lange periode van tijd, en de dekking zal worden gemiddeld in de zee.

- dekking variabele: de potentiële maximale dekking zal worden bereikt door de toepassing van herhaald, afhankelijk van de context.

Bevat verzorgende bestanddelen zoals:

- hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht, met een moleculair gewicht van de grote en hyaluronzuur cross-linked, het complex heeft een hydraterende werking op de huid, vanaf de diepere lagen van het haar;

- bevat panthenol, vit. A en E, extract van Viola Tricolor (pansy of 3 broers patati) met antimicrobiële eigenschappen, antiiflamatorii en anti-oxidant

aanbevolen product voor de gevoelige huid.

Compatibiliteit dermatologisch getest en goedgekeurd.

Geen resultaten!