Mary Cohr

Sinds 1972, Mary Cohr cosmetica werden beschouwd als de loop van de tijd, de vruchten van de wetenschap, want dat is één van de weinige bedrijven in de wereld die zijn gecertificeerd in overeenstemming met de hoogste standaarden van de productie. Mary Cohr product lijn draagt de naam van de therapeut in schoonheid Madame Mary Cohr.

Het bereik van de cosmetica bevat producten voor de huid schoonheid, die kunnen worden gebruikt in professionele salons en thuis. De producten bestaan uit vier soorten behandelingen ideaal dat zichtbaar jongere huid. Deze behandelingen, zoals aromatherapie, gezichtsbehandelingen, body en beauty behandelingen voor Men.

Hoewel er geen recept van de jeugd zonder ouderdom, de Mary Cohr producten kan het voorkomen van veroudering, het verstrekken van Hydration en voeding.

- Mary Cohr anti-rimpel crèmes range deel Rimpel Smoothing Crème , die voorkomt dat de verschijning van de tekenen van vermoeidheid en veroudering, het herstel van elasticiteit van de huid en het toevoegen van helderheid en jongeren. Het beschermt ook de huid tegen de schadelijke effecten van het milieu of van de vrije radicalen en de huid wordt de jongere door de dag, het geven van een helder effect. Een van de grote voordelen van de crème is dat het herstelt de dode huidcellen en verbetert de elasticiteit van de huid, zoals rimpels worden zichtbaar verminderd.

- De Purity en mattify is nu makkelijker, omdat Mary Cohr tot uw beschikking een breed scala van producten. Bijvoorbeeld, Mary Cohr Verduidelijking van Mati Crème helpen bij het reguleren van de productie van olie op het niveau van de huid, verkleint grove poriën en vermindert het effect van een hoog glans in de T-zone. Voor een vette huid en bij de oppervlakken van uitdroging gebruik Hydraterende Essences.

- De keuze van een hydraterende crème kan heel moeilijk zijn gezien de veelheid aan producten op de markt, maar de moisturizers in de Mary Cohr assortiment zijn voorzien van een romige textuur die is bedoeld om te verlichten, te absorberen volledig te beschermen, en niet in het minst om te hydrateren. Ze hebben geen parabenen.

- SENSITIVE huid ons hoofdpijn vaak, want het is behoorlijk kieskeurig en accepteren geen product. Mary Cohr MultiSensitive Cream komt je te hulp, want het is verrijkt met Natural actieve ingrediënten met uitzonderlijke eigenschappen die de huid beschermt tegen stress of plagen factoren en isoleert de epidermis tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals de huid zachter en comfort is hersteld.

Mary Cohr bereik van crèmes is aangevuld met producten ontworpen voor het verwijderen van make-up of onzuiverheden. Zoals een make-up remover Mary Cohr perfect reinigt de huid, worden ontworpen ingrediënten met whitening effect voeden, Cleanse en hydrateren, dit allemaal dankzij de vitamine C en van melanoxil.

Dus, om te profiteren van de beste ingrediënten en producten, Mary Cohr nodigen u uit om te ontdekken de ware schoonheid en verzorging.

Nieuwste artikelen


5 trucs om zich te ontdoen snel van de zwarte punten

Heel veel vrouwen hunkeren naar een gelijkmatige teint helder, fris en zonder onvolkomenheden, maar meestal is het heel moeilijk om een perfecte teint.

De beste crèmes voor Oily Skin

De beste crèmes voor Oily Skin

Oily Skin is totaal verschillend van de droge huid voor, als de grond vereist Hydration, de vet afscheidende zo veel talg die de poriën kunnen verstoppen, en dit leidt tot het ontstaan van puistjes of mee-eters.