Maskers

Haar maskers professional voor de verzorging van de hoofdhuid en het haar. Het is aanbevolen te lijken aangetast, uitgedroogd, tegen de agressie van de thermische en mechanische schade aan het haar.

Maskers van professionele haar - Soms uw haar kan worden nogal droog en saai te wijten aan het verven kleurvastheid, herhaalde blootstelling aan de zon of als gevolg van de verschillende factoren van de omgeving. Het is daarom nodig hebt speciale producten om te kijken na je haar op de juiste manier, maar het belangrijkste is om te kiezen van het geschikte type haar dat we hebben.

Naast de producten die we gebruiken voor haarverzorging, shampoo, conditioner, hair oil of producten van Styling, we moeten die producten te voeden het haar in de diepte, het herstellen van de glans en gezondheid. Haar maskers zijn producten gebruikt, zowel in de gespecialiseerde salons, en thuis, omdat ze zijn ontworpen om te hydrateren en vullen haar, dat te maken met alles wat hem op hetzelfde moment. Naast dat, de maskers van professionele haar - zijn de meest aanbevolen omdat ze laten je haar meer glanst, het vitaliseert en laat hem gemakkelijker Styling en te behandelen.

De maskers van professionele haar-hebben een grote invloed Performance omdat ze zijn ontworpen met Natural oliën en ingrediënten gekozen die hydrateren en Repair het op droog haar, het verbeteren van de textuur, de elasticiteit en de uitstraling. Deze maskers kunnen worden toegepast eenmaal per week, of kan diverse keren worden toegepast, maar het feit is dat je haar moet dat vocht en intensieve zorg, en haar maskers zijn het meest aangewezen om te worden in staat om dit te doen.

Ook de professionele maskers zijn ontworpen voor alle behoeften van het haar op droog haar met een gevoelige hoofdhuid, een haar of vet haar, dit werkt erg goed om deze problemen te bestrijden en te geven het haar extra vocht.

Er zijn geen producten in deze categorie.


Nieuwste artikelen


10 regels voor een mooi haar

10 regels voor een mooi haar

Haar is veel gevoeliger voor de zon, dus het droog zal veel meer poreus, en het vet mesten veel sneller door de gestegen temperaturen zal dat leiden tot transpiratie.

Een haarmasker kan het oplossen van alle problemen

Naast het feit dat een mooi haar is altijd een schone, het haar balsem is een "must have" die niet mag missen in de Kit van een vrouw, maakt niet uit of het zomer of winter is.

Eigenschappen van de olijfolie op de huid en in het haar

Olijf olie op het haar

Het masker is perfect voor mensen die kampen met een vet haar of voor degenen die willen een groei van het haar meer alert. Met de hulp van 3 eetlepels olijfolie, een eetlepel yoghurt en het sap van een halve citroen,

Haar masker SP Wella Professionals Systeem

Haar masker SP Wella System

Haar afgebroken kunnen worden hersteld en versterkt nu meer eenvoudig en thuis, zonder de noodzaak voor het bezoeken zo vaak naar de salon.

Haar maskers met castor olie

Haar maskers met castor olie

Dus, castor olie is zeer gunstig en kan zowel worden gebruikt voor de verfraaiing van het haar en de huid, maar ook in het eten, zodat, professionele producten op basis van castor olie

Mythen gedemonteerd In verband met haardos Zorgvuldigheid

Mythen over haarverzorging

Een aantal van de meest besproken onderwerpen van de vrouwen zijn de trucs van de Styling dat een beroep op elk van hen. Ze beginnen om hun mening te geven ten opzichte van producten of haarmaskers die ik gebruik

Ontdek hoe u kunt Repair beschadigd haar

Ontdek hoe u kunt Repair beschadigd haar

Beschadigd haar, ja heel veel vrouwen hoofdpijn. Meeste van de keren dat zij hun toevlucht tot allerlei trucs om te verbergen van dit probleem en dus zijn ze verven van mijn haar in een donkere Color