De Lijn Van Het Lichaam

Moroccanoil, een luxe merk, heeft in Roemenië en Engeland, de enige Europese landen die genieten van dit voorrecht, de Moroccanoil Body Line range. Deze reeks bevat 9 producten die specifiek gewijd aan de Body Care, met dezelfde kostbare ingrediënten: Argan Oil -"goud van Marokko". Alle producten bevatten 100% Natural ingrediënten, bevat geen parabenen en heeft een delicate geur en een fijne, specifieke Moroccanoil maar een nieuwe geur, de oranjebloesem.


De 9 producten Moroccanoil Body Line available in Roemenië, doordrenkt met Argan Oil zijn Droge lichaamsolie, Intense Hydrating Treatment, Body Buff, Shimmering Body Olie, Body Souffle, Body Butter, Pure Argan Oil, handcrème en Cleansing Bar. Elk product is ontworpen om tover de huid in een onweerstaanbaar zijdezachte en stralende, voor die beroemd is Moroccanoil:

1. Droge Body Olie - Olie Voor de Droge Huid is een milde formule die hydrateert de droge huid, waardoor het zacht, zijdeachtig en glad.

2. Intensieve Hydraterende Behandeling is een Intensieve Behandeling vochtinbrengende Crème is een olie die transformeert en voedt zelfs de droogste huid.

3. Body Buff - Exfoliant Voor het Lichaam met de Natural orange peel en Argan Oil die verwijdert de droge laag van de hydratatie van de huid op hetzelfde moment.

4. Shimmering Body Olie - Olie Glanzend nieuw leven in te blazen en hydrateren de huid, geeft een glans aan de delicate.

5. Body Souffle Crème - Schuim Lichaam dat laat de huid glad en fluweelzacht.

6. Lichaam Boter - Boter Voor het Lichaam verrijkt met boter, argan, shea -, cacao-en mango - het dringt diep te hydrateren de huid.

7. Pure Argan Oil - Argan Oil 100% Natural. Hydraterende van kop tot teen.

8. Hand Cream - Hand Cream - een formule van luxe doordrenkt met Argan Oil dat hydrateert intensief de droge huid van de handen.

9. Cleansing Bar - Soap Solid wat hydrateert de huid tijdens het wassen. Met een delicate geur van oranjebloesem.

Geen resultaten!
Nieuwste artikelen


Moroccanoil shampoo en conditioner review

Moroccanoil shampoo en conditioner

De voordelen van de shampoo en balsem Moroccanoil zijn meerdere, zodat de haren hebben een luxe glans en een merkbare verbetering. Zoals de meeste producten Moroccanoil, de balsem bevat argan olie,