Nded

Nded wordt gekenmerkt door een breed scala van producten van de hoogste kwaliteit, tegen een uiterst voordelige prijs. Of u wilt gaan naar de salon, of je kiest om te kopen van hun eigen Nded producten, ze zijn ontworpen beauty nail elke persoon. Nded producten worden gefabriceerd in Duitsland, gecertificeerd en gebruikt in heel Europa. Ze zijn verkrijgbaar in een breed assortiment, gespecialiseerd voor elke fase van de nagels van de zorg.


Perfecte manicure en lange levensduur


Gel nagels zijn in de trend voor enige tijd nu, want het biedt het voordeel van het hebben van een perfecte manicure met een Natural look en een bijzondere uitstraling, die niet kan worden verkregen door toepassing van een eenvoudige nagellak. Gel nagels worden gedragen zowel lange en korte, zorgen voor een aangename verschijning met welke vormen de persoonlijkheid.


De manicure is de spiegel van een persoon, ongeacht hun status of cultuur, moet worden gezorgd goed. Om tijd te besparen bij het overdoen van de manicure, het ding dat kan gebeuren ten minste twee keer per week is er het nadeel dat de nagellak verwijdert, Nded biedt een oplossing moet worden om beslag te leggen op alle vrouwen. Nded Gel UV-3/1 is speciaal gemaakt voor de bouw van de nagel, transparant, en dit kan de realisatie van de verschillende patronen op de nagels, de prints, de franse of u kunt kiezen voor een Natural kijken.

UV-gel is ontworpen voor toepassing op de nagel, met een gemiddelde dichtheid en kan gebruik maken van de tips, en met een sjabloon. Het droogt snel naar de lamp, ongeveer 2-3 minuten, maar de droogtijd is afhankelijk van de capaciteit van de lamp. Het maakt ook gebruik van lagen van gel - of aanbouw.


De voordelen van UV gel nagels:

- Beter bestand zijn dan Natural nagels groeien niet genoeg, of scrubben of breken. Gel nagels zijn een alternatief voor mooie handen en manicure netjes uit;

- Lange nagels;

- Verschillende designs - gel stelt het bereiken van uitmuntende ontwerpen, een ware kunst van Color en patronen;

- Zorg ervoor dat de gewenste vorm;

- Gebroken nagels kunt vullen met gemak, dankzij deze gel.


Nded UV-gel kan worden toegepast, zowel op Natural nagel, tips of aanvullingen, niet Create het branderige gevoel en het meest belangrijke, niet de gele nagel. Ook de Color palet is vrij breed, en met een beetje talent en creativiteit, kan het bereiken van een echte kunst op je nagels.


Nieuwste artikelen


Wat zijn nagel ontwerpen in de mode zijn in 2017?

nail designs

In de top dingen gezien in een vrouw is haar nagels, zodat we kunnen zeggen dat ze vertegenwoordigen het beeld van de vrouw. Wat is er aangenamer dan een perfecte manicure graag dat dit in de trend met de nieuwe trends

De mooiste gel nagel ontwerpen van 2017

De mooiste nail designs

Een gezonde uitstraling van een nagel wordt gegeven door een roze schaduw doorschijnend en door een oppervlak licht convex. Onder de cuticula, is meestal de basis van de germinativa bedoel ik de plaats in, die wordt gevormd