OPI

Een bedrijf gewijd aan de professionele beauty, met een geschiedenis van ongeveer 35 jaar oud, OPI was een familiebedrijf, die vervolgens werd het grootste merk van professionele nagels verzorging van over de hele wereld. Een leider te zijn in de beauty-industrie en de verzorging van de nagels, OPI heeft voorgesteld om haar klanten alleen producten van een superieure kwaliteit, ondersteund door een heel team van professionals met als doel de veiligheid van de consumenten. OPI is opgenomen en aan het feit dat het een Complete assortiment met meer dan 200 professionele tinten, wat biedt aan haar klanten een hoog niveau van professionaliteit.


OPI - Een echt spel van kleuren


Met gevarieerde producten, OPI, lanceert ieder seizoen een uniek palet van kleuren die kunnen worden aangepast aan elke outfit af en passen in elke vrouw. De meerderheid van de Hollywood sterren gebruiken de OPI producten, waarbij zich uiterst tevreden met hen, sterren zoals: Justin Bieber, Katy Perry, Serena Williams, Selena Gomez, of Mariah Carey zijn slechts een paar beroemdheden die gebruik maken van de OPI producten.


OPI heeft een breed scala van producten, een borstel die wonderen doet. Dus, de PRO Brede Borstel maakt de nagellak te worden toegepast zeer eenvoudig en snel, zonder de noodzaak van afwerking, het hebben van een uniform perfect, en de Color droogt zeer snel en duurt. De kleuren zijn zeer gevarieerd, voor elk wat wils voor OPI combineert heel goed de klassieke en modern ingericht, met warme kleuren en de koude, sidef en mate, tot de gewelddadige of zoet, casual of glam.


De OPI nagel lakken zijn verrijkt met een formule ontwikkeld met extracten van zijde, voor een Smoothing en de afwerking van het schijnt, laat u niet van de onvolkomenheden. Nagellak is niet van invloed op de nagels, niet geel, houden hen tegen en afgewerkt. Het is ook niet schillen, maar het verwijdert zeer gemakkelijk. De nagels zijn gekleed in de kleuren die de aandacht trekken van iedereen, met een gloed boeiend en een onweerstaanbare blik en een prachtige glans.


Ook OPI tot uw beschikking een Complete diverse behandelingen versterkt de nagels, in het bijzonder bedoeld nagels broos en kwetsbaar. OPI Nail Envy Original bevat formules verrijkt met eiwit, extract van tarwe en calcium voor de transformatie van uw nagels, waardoor ze meer versterkt, sterker en langer. In slechts één maand, scrubben nagels zijn helemaal genezen, het toepassen van elke dag in een laag, en na een week, verwijderen met aceton en de behandeling hervatten.


OPI heeft aangemeld dan 200 kleuren, voor elk seizoen en voor elke smaak. Deze producten bevatten romantiek, verleiding, schoonheid en pracht en praal, dat het is bedoeld voor alle vrouwen. In andere woorden, betrouwbare bronnen van inspiratie voor veel makers en liefhebbers van de schitterende.


Nieuwste artikelen


Wat zijn nagel ontwerpen in de mode zijn in 2017?

nail designs

In de top dingen gezien in een vrouw is haar nagels, zodat we kunnen zeggen dat ze vertegenwoordigen het beeld van de vrouw. Wat is er aangenamer dan een perfecte manicure graag dat dit in de trend met de nieuwe trends

De mooiste gel nagel ontwerpen van 2017

De mooiste nail designs

Een gezonde uitstraling van een nagel wordt gegeven door een roze schaduw doorschijnend en door een oppervlak licht convex. Onder de cuticula, is meestal de basis van de germinativa bedoel ik de plaats in, die wordt gevormd