Oxidanten

Oxidanten haar professional hebben een zeer belangrijke rol in het proces van het kleuren van de haren, want afhankelijk van het krijgen wij een tint lichter of donkerder. De oxidant heeft de capaciteit voor het verwijderen van het pigment Natural van haar, en het is heel goed gebruikt, vooral in het geval ze besluiten te wijzigen van de schaduw van haar in een lichter.

Het is beter om geen gebruik te maken oxidant te vaak omdat je haar kan droog en onvermijdelijk, het zal zelfs nog kwetsbaarder, dus het is beter om te wachten een tijdje, voordat u het opnieuw.

Aan de andere kant, als we willen gaan naar een lichtere tint of als we een Color zien we in een catalogus te precies hetzelfde en onze haren, dan is het zeker moeten we een oxidant. De correctie van een bepaalde tinten is alleen mogelijk als u gebruik bleken of verven van uw haar herhaaldelijk.

Oxidant verworven in de handel is klaar voorbereid, met concentraties van 3%, 6%, 9% of 12%,

vervolgens wordt het gemengd met een Powder decoloranta tot een gladde massa. Oxidant haar professional in dit vak, bevat de agenten van de bescherming van het haar, verbetert de kwaliteit van de oxidatie van het haar. Als we willen om een professionele haarverf, moet u weten wat voor soort oxidant te gebruiken. Meestal is de oxidant niet geleverd met de verf van het haar, zoals in het geval van degenen van koophandel. Dus, als we willen kiezen voor een donkere schaduw, een antioxidant met een concentratie van 6% zou worden aangegeven, maar als we willen dat een lichtere tint, aangegeven dat het zou worden om te kiezen voor de van 9%.

Er zijn geen producten in deze categorie.


Nieuwste artikelen


De rol van de oxidant in haarverf

De rol van de oxidant in haarverf

Oxidant verworven in de handel is klaar voorbereid, met concentraties van 3%, 6%, 9% of 12%, die vervolgens wordt gemengd met een Powder decoloranta tot een gladde massa.