Parlux

Parlux is een italiaanse modern en dynamisch bedrijf dat innovatieve technologieën in het ontwerp, de montage, het testen en assistentie op het vlak van professionele producten voor haarverzorging. Parlux werkt samen met de meest moderne kappers en voldoet aan de meest veeleisende behoeften, met een breed assortiment professionele producten die voldoen aan de eisen, waaruit blijkt Performance en betrouwbaarheid.


Parlux producten hebben een design, heldere lijnen en eenvoudig de garantie ergonomie en perfecte eenvoud van gebruik. Eenvoud is het voornaamste kenmerk van de Parlux producten, gemaakt van moderne materialen van hoge kwaliteit.


De kwaliteit en duurzaamheid bepalen de Parlux producten, zodanig dat elke motor van de apparatuur waarborgt ten minste de 2000 bedrijfsuren, en maximale efficiëntie. De temperatuur kan worden gekalibreerd, ze zijn stil, hebben geen trilling, waardoor ze Balance. Ook zij worden gekenmerkt door een superieure kwaliteit, betrouwbaarheid en voldoen aan de hoogste internationale normen en veiligheid, gemaakt van sterkere materialen, met inbegrip van aan de buitenkant.


In al deze normen vallen en Parlux haardrogers, gebruikt door de professionals die bieden uitstekende resultaten. Met een modern design, de Parlux droger onderhoudt de gezondheid van uw haar, het is zeer eenvoudig te gebruiken, met een kabel van 3 m lengte. Dankzij de ionische en keramische technologie, de droger heeft een vermogen van 2150 W, die het mogelijk maakt een snelle droging, heeft 4 stappen van de temperatuur, 2 snelheden en een knop voor de koeling.


Het product kent een droog-en een perfecte pasvorm, een combinatie van moderne technologie met een aantrekkelijk design. Het is een praktisch product dat ervoor zorgt Performance door de keramische component die releases ionen, waardoor het haar glans en een aangename uitstraling.


De best presterende beveiligt hen en de Parlux haar krultang die zorgt voor het verkrijgen van de meest spectaculaire lussen. Voorzien van een handvat met vaste kabel draaiknop en de licht schakelaar, Parlux krultang biedt de beste kwaliteit en de meest mooie kapsels.


De juistheid en de kwaliteit van hun woord als het gaat om dit product omdat het de mogelijkheid heeft om de warmte gelijkmatig te verdelen over de haren, hen beschermt en niet degraderen, op welke manier, wordt aanbevolen door specialisten in hairstyling te krijgen krullen aantrekkelijk en sexy, dat terug ziet.


Dus, voor een plus van glans en Performance, de Parlux producten zijn specifiek ontworpen voor de meest verleidelijke kapsels.