Serums

Broos haar of afgebroken behoeften een oplossing te hydrateren en in de diepte. Ook haar geverfd heeft behoefte van de bijbehorende producten en vet haar niet laten hem minder. Nee, alle haartypes in de behoefte van een zorg om het boek, en voor dat, ze waren Create sera professional geeft uw haar glans uitbundig als een diamant zonder verergeren.

In de volgende het gebruik van deze serums, uw haar zal worden gekleed in een beschermende laag, die zal beschermen tegen vocht, hitte, koude of factoren van ongedierte in de omgeving waarin wij gehoorzamen, soms zelfs zonder het te beseffen. Gezien het feit dat ze zijn ontworpen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, Natural ingrediënten, de schubbenlaag van het haar kwalijk.

Elk probleem heeft nu een correctie voor de sera van professionele haar-zijn ontworpen voor de behandeling van elk probleem in de hand, of het nu gaat over roos, over een lijn met de trend van de vergrijzing, over de wedergeboorte, over haar afgebroken, gevoelige hoofdhuid of haar, dat is electrifies. Al deze situaties kunnen nu opgelost worden veel sneller door deze behandelingen revolutionair.

Ontworpen met kostbare extracten, sera lijken professional de mogelijkheid om aan te vullen al haar afgebroken, wij repareren direct, waardoor het aangenaam om aan te raken en vol vitaliteit.

Er zijn geen producten in deze categorie.