Sprays

Sprays van haar zijn producten die bedoeld zijn voor de behandeling van bijna elk probleem van het haar. Naast het feit dat ze ruiken erg prettig, ze zijn zeer eenvoudig te gebruiken en zijn geschikt voor alle haartypes. Ook komen ze overeen met de behoeften van het haar en met een spray, je haar zal veel lichter haar, meer gehydrateerd en met meer vitaliteit.

In het geval van vet haar, een spray die vermindert overtollig talg is ideaal voor als het laat uw haar glad, zacht en zeer zijdeachtig.

Droog haar heeft een spray die kan geven meer hydraterende, dus het Repair en te versterken, de haren rebel en afgebroken. Naast het feit dat deze sprays geeft het haar meer glans, ze maken het gemakkelijk om te verwerken, te voeden in de diepte door tot de ingrediënten van het anti-oxidant.

Spray professionele haren zijn ideaal, want ze geven het haar meer Volume, nauwkeurige klemmen, maar ook, ze beschermen je haar tegen de schadelijke effecten van externe factoren, zoals de warmte-uitstoot van apparaten Styling of frequentie van de blootstelling aan de zon, kou of vervuiling. In andere woorden, en gekleurd haar zal worden onderdeel van de zorg voor deze sprays zal worden gewezen op de Color, en krullend haar zal geven over de definitie ze moeten de lussen.

Er zijn geen producten in deze categorie.