Stilizeaza uw wenkbrauwen als een pro !

Stilizeaza uw wenkbrauwen


Altijd wenkbrauwen hebben de rol van de vormgeving van het gezicht, het creëren van een delicate beeld, langwerpig en perfect. Zorgen dat vrouwen toevlucht tot allerlei trucs, de ingewikkelde strategieën van make-up de perfecte wenkbrauwen, maar vaak hebben ze niet het gewenste effect en Create een foto ongunstig. Vrouwen die willen een chip en harmonieus om je in het spoor van de fijne eigenschappen van het meisje, je moet heel goed weten wat de regels die moeten worden gevolgd om dit te bereiken.

Op het gebied van schoonheid, het belang van de wenkbrauwen was echt geïntensiveerd omdat men van mening is dat dit de meest plezierige eigenschap van het gezicht. Dat gezegd zijnde, is het belangrijk om meer aandacht te besteden aan de cosmetizarii hun. Hier zijn de trends in 2017 voor het regelen van de wenkbrauwen.

Tips van de professionals voor Styling uw wenkbrauwen

In 2017 de beauty-industrie zeggen dat de vorm van de wenkbrauwen moeten werken in de richting van de Natural. Als vorig jaar waren ze de wenkbrauwen gekleurd, met glitter, gerangschikt op verschillende manieren fantezistice, dit jaar zijn ze helemaal niet in de mode deze types van extravagant. Integendeel, de specialisten zijn van mening dat het niet raadzaam om te bellen naar al deze "vuurwerk" te zijn in de mode.

In het geval dat je een van de gelukkige vrouwen die de wenkbrauwen dik, dan hoef je niet te hebben absoluut geen zorg voor stylisten adviseren wij geen gebruik van verf, maar laat de Color als Naturala. Dus, zullen we afscheid nemen van de trend jongensachtige voorhoofd en wenkbrauwen ultraevidentiate, vertrouwen in plaats van op de draden rijk, vol, maar de contouren van de vrouwelijke. Wenkbrauwen moeten het aanraken van een Specialist, die hen in een mooie vorm, wat u zal worden gewezen op je gezicht en dat kunt u beheert dan naar huis. Draaien aan de hydraterende oliën, zoals argan of het wiel; de draden glanzend en gezond, en u zult niet niet meer dan de haren in de gewenste vorm voor het huis te verlaten.

U bent een van de vrouwen met voldoende vaardigheid die u kunt klem alleen thuis ? Nou, in dit geval is het raadzaam om te weten een paar trucs die u zullen helpen om mooie wenkbrauwen . Hier zijn wat tips van professionals :

  • Eerste van alles, als je wilt een beeld krijgen van de benijdenswaardige, moet gebruik de pincet goed, schoon en met de benen goed. Als het te gekartelde of groot is, zal het proces langer duren en veroorzaakt pijn. U dient zich te concentreren op elk onderdeel van het haar en trek iets.
  • Vervolgens wordt de huid moet zeer netjes en vloeiend in en rondom de wenkbrauwen. Wanneer de huid is delicaat, het haar glijden beter. Als de huid droog is, pensatul zal worden pijnlijker. Clip-je na wat je deed nam warm water maakt de huid gehydrateerd. U kunt ook bevochtig een doek in warm water en laat het zitten op je wenkbrauwen voor 2 minuten. Opent de poriën, waardoor het proces eenvoudig. Breng een lotion op uw wenkbrauwen te geven van de delicatesse en zijn ze makkelijker te plukken.
  • De richting van de groei van de wenkbrauwen is heel belangrijk als het gaat om het doen van mijn wenkbrauwen. in de meeste gevallen groeit het haar in de richting van de lijn van het haar. In anderen, deze ribbels in verschillende richtingen. U hebt te houden dat de klem in de richting van de haargroei.
  • De pincet moet worden kleding hetzelfde als een potlood, met de opening in de top. De praktijk zal je nodig hebt om een paar keer te leren bewegen.
  • Ook de uiteinden van de pincet moet worden gelegd aan de wortel van het haar, zodat schieten in de richting van de groei van de wortels. Blijf dit doen tot je Finish nemen uit beide wenkbrauwen. Soms kunt u traan van je ogen en je voelt jeuk in de neus-gebied, maar het is absoluut normaal.

Voordat u begint Styling uw wenkbrauwen zal hebben voor het bevestigen van de plaats waar je moet beginnen. Dit verschilt van de ene persoon naar de andere, maar de techniek is de volgende is geldig voor iedereen. Neem een wenkbrauw potlood of een ander lange-instrument en geplaatst in de verticale lijn op de bovenste binnenhoek van het oog aan het einde van de neus. Gebruik een wit potlood om een merk te maken boven de plek waar het gaat over de wenkbrauw. Vanaf hier moet je beginnen met plukken. Zet het bord een beetje verder of dichterbij. Deze techniek zal laten zien waar je wenkbrauw moet beginnen, maar persoonlijke voorkeuren kunnen verschillen. Zorg ervoor dat u in de eerste plaats met behulp van een tool dunne, iets dik je zal ruïneren het plan van het gebouw sprancenei.

Wenkbrauwen gebogen prachtig rond de ogen doen met de veiligheid van het verschil beeld van de vrouw. Dus, met de hulp van de potlood liniaza de buitenste hoek van de sprancenei met de buitenkant van de neus en de buitenkant van de iris. Markeert de plek in die het zou hebben om de boog en herhaal dit voor de andere wenkbrauw. Vervolgens vinden waar tot het einde van de wenkbrauw. Deze tijd plaats het gereedschap op de buitenste hoek van de neus naar de buitenkant van het oog. Markeert de plaats waar het valt op je wenkbrauw. Hier moet worden over de wenkbrauw.

De dikte van de wenkbrauwen is afhankelijk van uw vorm van het gezicht, maar ook van de gekozen stijl of design van uw gezicht. Dus, een vrouw met grote ogen zal moeten Balance met dikke wenkbrauwen, en als je kleine ogen, je Balance met de wenkbrauwen te dun is.

Daarnaast is de ruimte tussen de wenkbrauwen en de ogen is erg belangrijk. In het geval dat de wenkbrauwen worden geplaatst op het voorhoofd, boven, hebt u om te kiezen de wenkbrauwen dikker te passen harmonieus gezicht, maar als je wenkbrauwen laag, sluit dan de ogen, kies de wenkbrauwen dunner, dus als het niet te laten omslachtig op de ogen.

Na stilizezi wenkbrauwen, kunt u accentueren de vorm met behulp van een schaduw volgens de. Probeer de volledige Kit voor het definiëren van de wenkbrauwen – Complete Wenkbrauwen te Definiëren Kit – Ardell. Maak geen gebruik nooit oogschaduw of zwart potlood, want het zal verharden heel veel kijken. Gebruik oogschaduw of potlood in de kleuren licht bruin of donker zijn, afhankelijk van de Color van het haar.

Na het aanbrengen van de schaduw je kiezen voor een gel om je wenkbrauwen of een speciale wax voor de afwerking van het uiterlijk sprancenei.

Beoordelingen (0)


Schrijf een review

Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha