Vitality's

In 1964, Vitaliteit en begon haar activiteiten in Italië, een klein laboratorium van cosmetische producten. Vandaag heeft de vennootschap haar activiteiten uitgebreid in meer dan 80 landen over de hele wereld, het bereiken van één van de grootste bedrijven van de producten uit Italië.

Vitality ' s combineert wetenschappelijk onderzoek met innovatie en meer aandacht te besteden aan de natuur en de actieve ingrediënten die het maken van producten voor de professionele beauty voor degenen die het volgen van een ritueel van de schoonheid.


Het leven in het haar


Vitality ' s pleiten voor een gezonde hoofdhuid, waardoor de producten toegankelijk voor elke persoon die wil een mooi haar. Dit merk biedt producten zorgvuldig getest in het laboratorium om de gezondheid van het haar, maar ook de veiligheid, of het nu gaat om verf, shampoo, conditioner, of behandelingen voor het haar.

Voor een intense volum, Waarheid Vitaliteit Shampoo Ware Volume is perfect, met een superieure kwaliteit.


Deze shampoo is een anti-aging effect voor chemisch behandeld haar, het bestrijden van haaruitval, om hem te helpen, waardoor het volume, glans en sterkte. De Formule, verrijkt met een unieke mix van peptides, krachtige anti-oxidanten en vitaminen strijd voor de wederopbouw van de haren van de wortel. Met een complex van ingrediënten die nuttig is om te vechten tegen haaruitval, is het ontworpen met peptiden, cafeïne, ferulic acid, vitamine E, wortel olie, vitamine A en beta-caroteen, die het versterken en ondersteunen van het haar in zijn geheel. Ook, het bevat geen sulfaten of parabenen. Met een regelmatig gebruik je haar wordt sterker, met meer volume en kijken veel jonger.


De Waarheid Vitaliteit Ware Volume Conditioner geeft een intense hydratatie, volume en meer glans. Het stimuleert de groei van het haar, het geven van kracht en glans dankzij de ingrediënten van macadamia olie, beta-sisterol en cafeïne, die is ideaal voor geverfd haar uiteindelijk beheersbaar te maken.


Vitaliteit is voorzien van een breed scala van tinten van haarverf, meer dan 100 kleuren voor het kleuren van het haar. Bijvoorbeeld, de verf Vitaliteit ' s is gemaakt in Italië, heeft in de component beschermende oliën zoals jojoba -, olijf olie en de rijst die helpen bij het krijgen van een shades bijzonder schijnt. Dit is niet schadelijk voor het haar, en de olie uit waarop het is ontworpen, maakt het haar zacht en gezond.

Ook de oxidant Vitaliteit van de permanente kleurstof is speciaal gemaakt om de gewenste schaduw. Het heeft een romige consistentie zich perfect om de as van haar, die een lichte kleur in combinatie met de Vitaliteit verf haar.

Dus, met de Vitaliteit je deel uit van een superieure kwaliteit tegen betaalbare prijzen.


Nieuwste artikelen


De rol van de oxidant in haarverf

De rol van de oxidant in haarverf

Oxidant verworven in de handel is klaar voorbereid, met concentraties van 3%, 6%, 9% of 12%, die vervolgens wordt gemengd met een Powder decoloranta tot een gladde massa.

De beste haarverf zonder ammonia in 2017

haarverf zonder ammoniak

Haar zorg en het krijgen van de juiste kleuren kunnen vaak schade aan het haar, dus het is nodig om meer Natural ingrediënten en het vermijden van de degenen die hebben dus vele chemicaliën

Professionele verf haar

Professionele haar-verf

Het haar is het mooiste accessoire van een persoon, maar ook een verleidelijke wapen, dus het uiterlijk moeten onberispelijk zijn als we willen om aandacht te trekken.