Wax kachels

Nu zijn er veel manieren om ongewenst haar te verwijderen. In het geval dat je moe bent van ongeschikte methoden die u hoofdpijn of waxing salon nemen u veel tijd, waxen kan thuis worden gedaan op een efficiënte manier die niet schadelijk zijn voor de huid. Hoe? Goed, harsen is een procedure waarin veel vrouwen draaien, en als tot nu toe de wax warmers waren het meest vaak gevonden in de professionele salons, nu kunnen ze worden ingekocht.

Waarom moeten we deze wax warmers?


Volgens een enquête, is deze vorm van epileren is het meest de voorkeur van de meeste vrouwen, en voor een gladdere huid nodig en geschikte methoden. In andere woorden, moeten we deze wax warmers voor dat het epileren een efficiënt proces en een gladdere huid en ongewenste haargroei verdwijnt ongeveer drie of vier weken.

Wax warmers kunnen worden gebruikt op een eenvoudige manier, hebben een duur van een heel hoge functioneren, zijn esthetische en gekocht kan worden met 1, 2 of zelfs 3 eenheden van verwarming. Dus, het kiezen van een dergelijke kachel is erg afhankelijk van de frequentie van het gebruik van het product.
 
Voordat u dit product aanschaft, is het goed om een paar aspecten die je in gedachten moet houden. Op de markt, het aanbod is vrij groot, maar in dit geval, alles hangt af van de functies, het ontwerp, of van het vermogen en voor deze reden is het goed om in gedachten te houden van de belangrijkste criteria voor de selectie van een wax warmer.

Soorten wax warmers


Of u nu kiest voor een conventionele wax warmer, voor een semi-professionele of professionele er zijn een paar aspecten die je moet weten als het gaat om de aankoop van een product. Dus, als u gebruik wilt maken van deze warmer, net u, dat betekent zeldzaam, hooguit eens per 2-3 weken, de conventionele methode is het meest geschikt omdat het opwarmen van kleine hoeveelheden was en is Resistance te leren dragen. De wax warmers in deze categorie niet veel kosten, dus ze kunnen het gemak gekocht zijn voor persoonlijk gebruik.

Semi-professionele warmers kunnen worden gebruikt, zowel thuis als in de salon, een evenwichtige kosten en de mogelijkheid hebben om de warmte van een grotere hoeveelheid wax. Ze zijn over het algemeen aanbevolen voor Frequent te gebruiken, omdat ze beter bestand zijn en kunnen werken met verschillende soorten wax.

De kachels van de derde categorie, meer in het bijzonder professionele degenen zijn die specifiek gebruikt voor salons hebben een grote verwarmingscapaciteit genoeg en werkt op een intensieve manier. Ook hebben ze een aantal instellingen die u toelaten om op te warmen verschillende bedragen van de wax en hebben een grotere duurzaamheid.

Elk apparaat heeft een bepaalde capaciteit van verwarming, zoals die zijn aanbevolen voor gebruik thuis warmte over 200 g van de wax, de semi-professionele 400-500 g was, en toestellen die gebruikt worden in salons de mogelijkheid kunnen hebben om het overtreffen van de 2000 - 3000 g.

De meest aanbevolen wax warmers zijn degenen met thermostaat, want het bespaart tijd en Energy, profiterend van het verwarmd was over de gehele duur van het proces. Erg belangrijk bij aankoop van een dergelijk product is om meer aandacht te besteden aan het materiaal waarvan het is gemaakt. Zelfs als de meeste van hen zijn ontworpen van plastic, het is goed dat ze niet warm worden bij het in werking zijn. In andere woorden, het product moet worden geïsoleerd en beveiligd.

Voordelen van wax warmers:

- verschillende modellen die kunnen worden gebruikt, zowel thuis als in de salon;
- warm de was aan de matige capaciteiten;
- snel vloeibaar maken omdat ze hoge temperaturen;
- regelbare temperatuur;
accepteren meer soorten wax;
- hoog duur van de operatie;
- warmte-up van grote hoeveelheden wax;
- esthetische.

Nadelen:
kunnen de hoge kosten, afhankelijk van de gekozen

Er zijn geen producten in deze categorie.