Illumina Color

Illumina Color Wella Professionals en Illumina Nieuwe Color Naturals Collectie bevat 11 nieuwe kleuren zeer Natural, helder en glanzend, is gericht op vrouwen die houden van de look van Natural sites, met veel licht en Brilliance. Illumina Color is de grootste innovatie op het gebied van haarkleuring in de laatste 20 jaar van Wella Professionals. Deze reeks bevat Microlight-technologie, ontworpen om te beschermen en de zorg voor de haarvezel. Pigmenten die het accentueren van de helderheid en Brilliance en dat laat licht door het haar, reflecteert alle kleuren van het spectrum van de binnenkant.

Het resultaat is een licht-reflectie tot 70% hoger.

Illumina permanente professionele verf Wella Color biedt pure tinten, heldere en jeugdige voor een Natural kijken. Het haar Color geeft Natural schoonheid, verbeteren de helderheid en biedt reflecties die verhoogt de helderheid. Romige formule en aangename textuur, die is gebaseerd op hydraterende ingrediënten, maakt het haar zijdezacht en diepe, rijke tinten die wijzen op de schoonheid van het haar.
Illumina Color beweegt haar Color naar een ander niveau: slaagt om haar zachtheid en natuurlijkheid die zo moeilijk te bereiken als het gaat om het haar te kleuren en helderheid in elke vorm van licht, wat betekent dat "wow" effect dat iedereen probeert om het te krijgen.

Met Illumina Color elk deel krijgt zijn eigen persoonlijkheid in perfecte harmonie met het licht.

Geen resultaten!
Nieuwste artikelen


Haarverf Wella Koleston Perfect & Illumina Color

Wella Koleston Perfect & Illumina

Met de introductie van communicatie, media en film in de TWINTIGSTE eeuw, fashion heeft een impuls gekregen in het kielzog van de globalisering, en in termen van het kiezen van de schaduw van het haar of het knippen van de vrouwen veel meer