System Professional - Men

Mannen die naar de salon zijn geïnteresseerd om te profiteren van meer diensten, niet alleen een eenvoudige knipbeurt en Styling. Om te voldoen aan de eisen hebben we te maken met het feit dat ze specifieke wensen hebben en de oplossingen die wij heden ook moet worden met de specifieke mannen. Meestal zijn de mensen het ervaren van de volgende problemen: roos, gevoelige hoofdhuid, geïrriteerde hoofdhuid, dunner wordend haar, dunner wordend hoofdhuid haarvaten, haaruitval, incaruntire.

SP Men decoderen in de perfectie door het leveren van producten en behandelingen op maat te dekken het hele spectrum van behoeften: gezond haar, Styling eenvoudig, kleur Naturala.
  • Ze lijken volkomen gezond, de hoofdhuid perfect in evenwicht, zonder enige problemen
  • De collectie van het product SP Men voldoen aan alle behoeften van het haar en de hoofdhuid. De serie is gebaseerd op drie verschillende categorieën van behandelingen die worden afzonderlijk gebruikt, maar kan worden gemengd voor meer kracht.

COMPLETE VERZORGING: shampoos en behandelingen-tonic die beantwoorden aan de specifieke behoeften die ze aan mannen in termen van het haar en de hoofdhuid.

Styling SUPERIOR: producten Styling-aids decodeert de uitstraling van uw unieke, individuele, perfect.

VERVEN of uw expert in repigmentarea haar grijze, in twee varianten, voor zwart haar en bruin haar.

Perfectie dubbele, voor haar en de hoofdhuid

Met ingesloten in formules technologie van de nieuwste generatie, SP Men biedt u de perfecte oplossing: SP Men Decoderen Service, een behandeling die wordt uitgevoerd in de salon, die behandelt haar en de hoofdhuid op hetzelfde moment. Dus, het vertrek van de salon kunt u genieten van een totale look nette, aantrekkelijke. Is Natural als je haar worden continu blootgesteld aan de inwerking van giftige vrije radicalen en omgevingsfactoren van invloed is op zowel de haarschacht en de hoofdhuid. Het haar dunner begint te vallen, de hoofdhuid wordt gevoelig, het descuameaza. SP Men het Decoderen van de Dienst gebruik maakt van een complexe actieve behandeling van de hoofdhuid in de behandelingen in de vorm van een Tonic en een formule met ingrediënten van de verharding en versterking van de behandelingen in de vorm van een Elixer voor het verwijderen van deze negatieve effecten.

Geen resultaten!
Nieuwste artikelen


Age Restore van Wella Professionals

Age Restore van Wella Professionals

Heel veel mensen worden geconfronteerd met een haar droog, beschadigd, kwetsbaar of met de trends van vergrijzing. Wat te doen wanneer het tijd is niet meer geduld met ons haar?

Wella Professionals shampoos

Shampoos Wella Professionals

De voordelen van de shampoo zijn divers en niet alleen beperkt tot het reinigen van het haar. Shampoos moeten handelen zachtjes op het haar om het mooie, frisse, zacht en aangenaam om aan te raken