Wil je je haar verven zonder dat het beschadigt uw haar?

Verf je haar zonder het te beschadigen


Het haar heeft speciale zorg nodig, vooral voor of na het verfproces. Veel vrouwen wil veranderen hun haar Color, vooral nu voordat het seizoen begint warm. Als je een van deze, moet je weten dat bepaalde trucs die u zullen helpen het proces van het schilderen op zijn minst schadelijk voor uw haar.

In het geval dat u naar een salon van de schoonheid voor het veranderen van je uiterlijk, zorg ervoor dat ze gebruiken natuurlijke producten en dat, samen met het schilderij dat ik zal gelden en een behandeling Olaplex. Als u van plan bent om te schilderen alleen, de aankoop van een verf zonder ammoniak van een top merk, samen met de behandeling Olaplex. Deze behandeling is bedoeld om de banden te herstellen gebroken door chemische stoffen in verf. Meer specifiek, wanneer de negatieve effecten van de verf.

Ook moet u de aanschaf van speciale producten voor gekleurd haar om er zeker van dat het zal hetzelfde effect hebben glanzende een lange tijd. Bijvoorbeeld. U kunt gebruik maken van shampoo en conditioner voor Color behandeld haar van Londa. Alle producten op de Glemis.

Bovendien, na het verven van het haar zal niet alleen behoefte aan de zorg van professionele producten, maar ook en uw zorg. Je kunt je haar te beschermen door het vermijden van bepaalde dingen die ik doe is te verslechteren.

Twee dagen nadat u hebt geschilderd, geen gebruik maken van shampoo. In feite, is het het beste niet te wassen op alle op de kop in de eerste 48 uur en in de mate dat dit mogelijk is, om je haar te beschermen als het weer regenachtig.

Gebruik care producten zijn speciaal ontworpen voor gekleurd haar. Ze hebben een dubbele functie: het beschermt de haarschacht, die onderworpen is geweest aan de actie van de anders nogal agressief wijzigen van Color en ook helpt bij het handhaven van toon en geeft haar glans Naturala.

Wanneer je wast je haar, gebruik dan koud water. De chemische stoffen in de samenstelling van de verven zijn zeer gevoelig voor warm water en het is niet uitgesloten dat, na drie-vier wasbeurten, zult u merken dat uw haar is vervaagd... maar soms ook.

Probeer om meer voorzichtig te zijn als het gaat om Equipment met inname van warmte, zoals de Curling ijzer, de plaat of föhn. Werkelijk, je moet vergeet van hun bestaan en gebruik ze alleen in extreme gevallen, omdat het gebruik altijd de Color zal oxideren en verliest zijn glans. Beschermt uw haar tegen de werking van de stralen van de zon en kunnen ze leiden tot oxidatie van de Color. Ik zal je niet vertellen aan Porți verplichte hoed of pet (want het is normaal om te willen iedereen om te genieten van de tint van het glanzend haar), maar het is beter om een speciale conditioner, die niet nodig te spoelen, en die bevat het filter van UV-bescherming.

Want ik was aan het praten over de air conditioner - het moet gebruikt worden na elke wasbeurt en niet toegeven uitzonderingen. Het haar is kwetsbaarder nu, en het vereist om hem te beschermen, anders wees niet verbaasd als u aankleven in de hoofden en krijgt een doffe uitstraling en lelijk.


Beoordelingen (0)


Schrijf een review

Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha