Zoek uit wat haar Color u gunst, Complete gids!

Zoek uit wat haar Color je voordeel


Zoek uit wat haar Color u het voordeel, afhankelijk van het type van huid – Gids professionals

De meeste vrouwen kiezen voor het verven van zijn haar in verschillende tinten en zeer weinigen van hen kiezen ervoor om hun tint Naturala. Wanneer de tijd eist zijn tol op hoe we kijken, wij, vrouwen, hebben we verven ons haar te verbergen voor de witte draden. Echter, de trends dienen als een handige leidraad als we moeten beslissen over een bepaalde haar Color.

Echter, in weerwil van wat je draagt, je moet kiezen wat bij ons past om te voorkomen dat gevallen waarin de Color van het haar dat we voordeel. De huid is de belangrijkste factor in de functie die u nodig hebt om te beslissen welke de Color van je haar. Echter, als u wilt een kijkje sensationele en niet falen in wat betreft de Color van de haren die je nodig hebt om te kiezen voor een tint die je op de huid volgen en niet overschaduwen meer dan nu het geval is.

Een van de eenvoudigste en beste manieren te ontdekken om uw huid toon is je kijk op de aderen in je pols. Als ze een schaduw van blauw betekent dat subtonul is koud, terwijl de nerven groen betekent dat subtonul is groen. Zeker, er zijn vrouwen met subton neutraal, ik bedoel een combinatie tussen de toon van het koude als het warme, maar deze gevallen zijn zeer zeldzaam.

Subton hot

Vrouwen die subtonul hot zijn, als een regel, de Color van uw ogen groen of bruin, en de tint Naturala haar is goud blond, bruin-goud. De teint van deze vrouwen is in de kleuren goud of perzik -, olijf-met subtonuri gouden en zelfs met sproeten. In het geval dat uw huid is wit-bruin en heeft subtonuri warm is kan te spelen met een breed scala van kleuren, van donker blond tot zwart haar, zolang het grootste deel van het haar Color is in de subtonuri warm. Suvițele kastanje zijn de meest aangegeven, geen kwestie als u kiest voor een basis van donker of bruin.

Subton koud

Color van de ogen bruin, zwart of blauw met grijs zijn de tekenen van koude tinten. In dit geval vrouwen hebben haar Natural in tinten van chocolade, donker, bruin, donker grijs of blauwachtig zwart, en de huidskleur is subtonuri blauw, roze of de olijfbomen. In het geval u e de eigenaar van een witte haren-bruin met subtonuri koud zal hebben u kiezen in het grootste deel voor de koele tinten. Als u echt nodig om te worden Blonde, te voorkomen dat de Blonde-rood in warme tinten, kies dan voor tinten koude, naar platina. Kies de kleuren van donkere als koud. Voor bruin haar, kunt u kiezen voor kleuren lichter en warmer, maar de basis moet koud zijn.

Bleke teint

De keuze van haar Color als de bleke teint afhankelijk van het contrast tussen deze twee. Vrouwen met een bleke huid moet voorkomen dat haar kleuren te Natural en zou liever hebben om te spelen met de nuances en bereiken een contrast tussen de Color van het haar en de huid. Het kost veel moed, echt, om te kiezen voor een schaduw warm, met een bleke teint, maar de Color rode uw best in waarde sproeten en subtonurile van geel.

Lichte huid is specifiek voor vrouwen met licht bruin haar Natural of blond. Het is een huid heel gevoelig voor de zon, maar toont geen sproeten en maakt dat aspect van Porțelan specifieke roscatelor. Ik zal het beste zit met tinten blond of bruin haar, maar de roodharige geopend is u Complete. In het geval dat uw huid is open en heeft subtonuri koud zal je gebruik moeten maken met vertrouwen tinten blond of bruin kouder of warmer.

Als u wilt schilderen jezelf in de kleuren rood zal hebben om te kiezen voor een Color meer warm, geen kwestie hoe gesloten of open is de schaduw. Dus, uw huid zal niet het effect van een " trasparent ".In het geval van dit type van de huid is niet aan te raden voor het verven van het haar in zwart of bruin dus dat het geen voorstander van een bleke teint, maar het kan een optie alleen als de schaduw van bruin wordt gecombineerd met een streep van licht bruin.

Teint olive

Vrouwen die Oily Skin olive moet je je inschrijven noodzakelijk voor het haar in het donker aan te brengen, zodat ze de beste in het bewijs van uw gelaatstrekken. Lippen en ogen zijn best in evdienta van deze Color, maar je moet wel in het achterhoofd dat het ook kan accentueren onvolkomenheden, zoals donkere kringen. Kim Kardashian kan het beste voorbeeld en kan worden gezien als koos voor een haar Color met een paar tinten lichter dan de donkere, gewoon om te benadrukken dat het een perfecte teint olive. Teint olive is specifiek voor vrouwen, latino s en de creoolse.

Natuurlijk als een teint olive kan een zongebruinde van een vrouw met een witte teint. Voor dit type huid tinten van donker bruin, bruin of zwart zijn het meest geschikt is. Een teint olive gekoppeld aan een Blonde haar, ongeacht de kleur, zal het lijken volledig onnatuurlijk en onnatuurlijk. Voor als de teint olive, in het algemeen, biedt tinten van bruin van huid of de subtonuri koud of te warm, dan kunt u kiezen voor alle nuances van donker bruin, bruin of donker haar. Maar, voor een teint olijven, de meest geschikte Color altijd bruin.

Medium teint

Sommige vrouwen hebben de teint, ik bedoel subtonuri koud. Vrouwen met dit huidtype kan het toevoegen van een plus van warmte en geven de huid een gloed Naturala en een look uitstralen. Als je een medium teint met subtonuri koud, moet voorkomen dat kleuren te openen, voor dat ik zal geven een kijkje weggevaagd. Ook moet u voorkomen dat een Color te donker voor het benadrukken slechts de donkere kringen.

Dus, elke vrouw nodig heeft voor het vaststellen van de huid voorafgaand aan de verf. Ook is het erg belangrijk om in gedachten te houden met het feit dat ze dragen, wat handig is voor u, u hoeft dus houd de account noodzakelijk van de laatste trends op het gebied van hairstyling.

Beoordelingen (0)


Schrijf een review

Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha