Zorg behandelingen voor vet haar

Zorg voor vet haar


De vet haar is het een echt probleem wanneer we te maken hebben met hem want hij kan ons heel veel moeite. De eerste indruk telt altijd, en als we mensen kennen ons en wij zijn in een van de dagen, waarin het haar is niet te maken, ons te kopen, dan is het label zeker dat we zullen worden geplaatst verkeerd.

De afscheiding van talg is een heel normaal proces tot de hoofdhuid, want het heeft de rol in de hydratatie van het haar en het onderhoud van het gezond, maar wanneer het bedrag van talg afgescheiden is meer, het haar krijgt een mooie unaesthetic kijken van vet haar, en dit keer is het nodig om op te treden om dit probleem te verhelpen.

De oorzaken van vet haar

De oorzaken van een teveel aan talg zijn verschillende, en die van de verschijning van vet haar ook, dus hormonale veranderingen hebben een stem in deze kwestie ook de stress, de genetische oorzaken, de slechte verzorging of zelfs de genetische predisposities.

Naast deze oorzaken zijn er een paar verkeerde gewoonten die we oefenen zonder het te beseffen.:

- We maken gebruik van agressieve shampoos

De shampoos van de handel niet helpen wij te veel voor die vol zijn van reinigingsmiddelen, en deze aanvallen van de hoofdhuid. Gezien een aantal van hen leiden tot uitdroging van de huid van de hoofdhuid, dit maakt de talg-klieren om meer talg te produceren, en dit leidt tot een sneller vet te mesten haar. In dit geval kiezen voor professionele shampoos, die bevatten veel minder schoonmaakmiddelen.

- De hoofdhuid gemasseerd te agressief

De hoofdhuid massage is zeer gunstig voor het waarborgen van een betere slechte bloedcirculatie, oxygenaten het veel beter de wortels en geven zeer goed de voedende stoffen aan hun niveau, maar na de massage wordt gedaan te krachtig, de talgklieren worden gestimuleerd op een agressieve manier, en dit zal leiden tot een ontlading meer talg. Het masseren van de hoofdhuid is uitgevoerd bij elke wasbeurt, maar in een milde wijze, zonder wrijven of trek de huid van het hoofd.

- Het masker of conditioner worden toegepast op de root

Bijna alsof er een regel dat het masker en de conditioner te worden toegepast op de lengte en op de uiteinden en te voorkomen dat de wortels. Deze cosmetische behandelingen bevatten stoffen die mogelijk bevorderen van de productie van talg en dat is de reden waarom ze voorkomen op de hoofdhuid, en ideaal zou zijn dat nadat u ze spoel het haar met veel water. Zij hebben de rol te geven haar hydraterende glans en het gemak van Styling, en dus goed zijn voor het haar, niet voor de hoofdhuid.

Aanbevelingen voor de preventie en behandeling van vet haar

 1. Gebruik een shampoo met neutrale Ph, op deze manier zult u in staat zijn om uw haar te wassen wanneer u de behoefte voelt, zonder bang te zijn dat dit probleem zou verergeren. Breng een kleine hoeveelheid shampoo en spoel niet het onmiddellijk uit omdat het haar worden gewassen sneller, dus het zal beter worden.
 2. Spoel uw haar goed Nadat het haar is gewassen, is het noodzakelijk om de spoel het haar zeer goed om niet te worden achtergelaten sporen van shampoo of conditioner omdat ze stimuleren de afscheiding van talg. Voor het spoelen wordt aanbevolen, zelfs apple cider azijn, dus kunt u 2-3 theelepels azijn in een liter water, en dan zal het haar dab handdoek en laat het drogen Natural. De groene thee, zwarte thee of de pepermunt thee, al deze zijn zeer gunstig voor het spoelen.
 3. Gebruik geen shampoos voor de baby s – ze zijn zeer zacht en kan stimuleren de afscheiding van talg. Ze zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn niet bedoeld voor volwassenen of tieners.
 4. Gebruik geen warm water omdat het stimuleert de afscheiding van talg en dat is waarom het wordt aanbevolen gebruik te maken van koud water of warm water. Het koude water heeft de rol in het sluiten van het haar en de haarschubben.
 5. Laat je haar drogen Natural – In het geval u wilt gebruiken, de droger van het haar, kies dan voor de kleinste versnelling van de warmte en vermijden om de droger dicht bij de haarwortel en dit is ook niet voor u uit meer dan 15 seconden op een gedeelte van het haar.
 6. Wrijf niet in uw haar met een handdoek De haren haalt in een handdoek en een doekje en zacht, is het aanbevolen om te voorkomen dat de wrijving van het haar met een handdoek voor als het zou kunnen breken.
 7. Hydrateren van het haar met Natural oliën, maar voorkomen dat de wortels – Ze kunnen mesten het haar sneller in het geval van waarop ze worden toegepast en op de hoofdhuid en dat is waarom het nodig is om ze toe te passen alleen de lengte of gewoon op de uiteinden.
 8. Raak je haar te vaak – Deze gewoonte kan stimuleren de bloedcirculatie en de talg, in dit geval, zal stijgen naar het oppervlak van de hoofdhuid.
 9. Geen borstel te vaak je haren Borstelen van uw haar kan een effect niet alleen graag op een vet haar, want het zal niet iets anders doen, dan het verspreiden van de talg op het gehele oppervlak van het haar, van de wortel en up-to-pieken.
 10. U kunt gebruik maken van baby Powder – Het absorbeert de vettigheid van het haar en het teveel aan talg, zodat het een klein beetje Powder bij de wortel, laten weinig over 5 minuten, en dan kam je haar.
 11. Gebruik niet te veel producten van Styling – de Gel of mousse kan bevochtig het haar en laat het vette en dat is de reden waarom vermijd het gebruik van producten van Styling te vaak.
 12. Eet gezond eten – hoewel het dieet heeft niet veel te maken met het overtollige talg van de hoofdhuid, de gezonde voeding kan helpen om je haar mooier en gezonder. Het is aanbevolen om te consumeren voedsel op basis van Omega-3, zoals zalm of noten, verse groenten, zoals spinazie en wortelen bevatten vitamine A, maar geen voedingsmiddelen die eiwitten worden niet verwaarloosd, omdat ze helpen om het haar te versterken en stimuleert de haargroei.

Natural behandelingen voor vet haar

 • Behandeling met munt thee

De thee enorm helpen de vet haar omdat van de controles efficiënt de overtollige talg, terwijl pepermunt thee is de beste die worden aanbevolen door specialisten, want het heeft in de samenstelling van een stof genaamd theïne, die de rol heeft in het stimuleren van de bloedsomloop. Het heeft een verfrissend effect op de hoofdhuid, wat is de reden waarom de meeste shampoos voor vet haar zijn ontworpen met theïne omdat het revitaliseert de hoofdhuid en stimuleert hem. Nadat u de spoel uw haar met muntthee, het is niet nodig om te spoelen met water weer in.

 • Behandeling met azijn

Deze behandeling is zo goed bekend als de één met de munt, want het effectief behandelt de vet haar, een Natural ontvetter, te wijten aan het feit dat in de samenstelling samentrekkende bestanddelen. De azijn laat uw haar glanzend en mooi en verwijdert het overtollige talg van de haarzakjes, evenals het verzamelde vuil. Het is aanbevolen voor het spoelen van het haar en het kan gebruikt worden zowel vóór het gebruik van de shampoo en na. U kunt een mix van een kopje azijn met twee kopjes water, en om zich te ontdoen van de sterke geur kunt u een beetje olie van lavendel. Het toepassen van deze inhoud op het haar, laat het handelen van een paar minuten, en dan spoel je haar grondig.

 • Behandeling met citroensap

Voor het spoelen, kunt u combineren met het sap van 2-3 citroenen met een beetje water, en vervolgens breng aan op het haar, voor een intenser effect dat u kunt kiezen om te combineren met het citroensap en de azijn.

 • De behandeling met natriumbicarbonaat

Deze stof verwijdert de overmatige afscheiding van talg en dus op het niveau van de hoofdhuid en de huid, dus meng 3 theelepels natriumbicarbonaat met een beetje water tot het een gladde pasta, die alleen geldt voor de hoofdhuid. Deze massage voor 5 minuten met gemak om niet te breken je haar en laat het een act voor ongeveer 15 minuten, en dan het wassen af met warm water of koud water.

 • Behandeling met klei

De klei kan worden gecombineerd met de Powder, de azijn en het water in gelijke hoeveelheden in totdat u een dikkere plakken die is toegepast op de strengen, laat het om op te treden voor ongeveer 10-15 minuten, en spoel daarna je haar.

Hoe kun je er voor zorgen dat de haren als het vettig?

Het gebeurt soms om eruit te komen van het huis en we hebben het haar gewassen, en vervolgens automatisch de dag zal worden aangetast, maar de meeste wel, in dit geval, zou zijn om te kiezen voor een aantal kapsels die om het feit te verbergen dat het haar vettig is. Masker voor de vette haren en voel je niet slecht als je uit het huis, want het ziet er niet uit, hieronder vind je enkele voorbeelden van kapsels die je kunt kiezen als je haar vettig is:

- Broodje in het midden van het hoofd

Dit kapsel is het maskeren van zeer fijn vet haar, en veel mensen nemen dit kapsel in de zomer wanneer het erg warm is. Dus, alles wat die u hoeft te doen is om te vangen uw haar in een staart paard op de top van zijn hoofd, en dan draai je je haar rond dat elastisch en af te leiden dat nog meer aandacht aan de vette haar, u kunt gebruik maken van verschillende Accessories voor haar.

- De staart van het paard

In het geval dat je een vette haren, je kunt ervoor kiezen om te blijven en meer van het hoofd tot de aankondiging niet zo veel, en een staart van paard gevangen perfect zou kunnen maskeren ongelooflijk goed het uiterlijk van de vet haar. Ook voor dit kapsel, kunt u ook gebruik maken van een beetje droog shampoo die absorberen het vet uit het haar te halen en een perfecte paardenstaart, laat het hoofd naar beneden, kam je haar en pak hem stevig vast met een elastiek. U kunt kiezen uit een streng van haar te wikkelen rond de staart en de vangst met een paper clip in een manier die niet zien.

- Staart gevlochten op één zijde

Op het lange haar, dit kapsel zou er heel goed uit en zou kunnen verbergen geheel het uiterlijk van de vet haar. Dit is uitgevoerd simpel genoeg zodat het nodig is om uw pad in een deel, en de staart aan de kant waar ze meer zijn dan ze lijken. Uit de dikke bundel aan vlecht haar schijnbaar achteloos, en voor dat het haar meer Volume tikken op je haar.

- Gegolfde bun

Dit kapsel is gemakkelijk te bereiken, zeer nuttig als het gaat om het verbergen van de vette haren. De chignon kan op verschillende manieren worden bereikt, en een accessoire toegepast zal uiteindelijk leiden tot een uitzondering kapsel.

- Knooppunten

Kapsels in de vorm van een, die knopen zijn gemakkelijk te bereiken, omdat je de knopen niet los. Personen met lang haar vrij gemakkelijk te realiseren van zo n kapsel, maar voordat het zover is moet het haar worden gekamd kunnen worden beter behandeld. Het verzamelen van al het haar op de rug en splitst in twee gelijke delen, en vervolgens de twee delen verbindt, en dan is het meer tie nog een keer en trek ze te verenigen. Deze knooppunten zijn gevangen met haar paperclips of pennen hebben meer uithoudingsvermogen.

Hoe te verzorgen van vet haar?

- Niet wassen van je haar te vaak

Het meest waarschijnlijk de meesten van u hebben de neiging om hun haar wassen is het vaak voldoende als u de bezitters van een olieachtig haar. Goed, dit is niet alleen in de regel voor de activiteit van de talgklieren zal intensiveren met een weergave als u probeert om zich te ontdoen van dat bedrag van talg. Dus, zal het haar nog meer vettige en olieachtige en experts raden het wassen van het haar een keer of vier of zelfs vijf dagen, en na een periode zult u zien dat het haar niet zal hebben de neiging om vet te krijgen zo snel.

- Vermijd het gebruik van producten die bevatten oliën, siliconen of lanoline

Deze ingrediënten zal de aanzet geven tot nog meer activiteit van de talgklieren en haren hebben een grotere neiging van rammen.

- Breng het masker op het haar

Ongeveer eens in de twee weken is het raadzaam om een masker gemaakt van ei, een eetlepel citroensap, een eetlepel honing en een eetlepel olijfolie, en na ongeveer 10 minuten was je haar. Het zal er veel beter uitzien na deze procedure.

- Spoel het haar met bier

Het bier is zeer goed voor het verwijderen van olie op het niveau van de haar, dus nadat je het hebt gewassen uw hoofd, spoel het haar met bier om te voorkomen dat het fokken van hem.

- Maskers met aloë vera

Aloë vera is een plant die zeer geschikt is voor de behandeling van vet haar, dus een masker met aloë vera en citroen toegepast op uw haar met een half uur voor het haren wassen helpt u zich te ontdoen van vet haar.

Professionele behandelingen voor vet haar

De vet haar kan worden behandeld nu een stuk makkelijker met beide kruiden-behandelingen, evenals met professionele behandelingen. De laatste biedt directe resultaten en een zekere mate van effectiviteit veel groter. U kunt zich online of in een van de schoonheidssalons, en een online winkel vindt u zeer veel producten van het bekende merk Glemis.nl. In wat volgt zal ik een paar producten die de zorg juist vet haar.

 1. Revitaliserende Shampoo voor vet haar van Wella Professionals is een zeer effectief product voor dat regelt de afscheiding van talg en haar rol is om te Cleanse voorzichtig het haar. Het is bedoeld om af te koelen en revitaliseert de hoofdhuid, terwijl het haar verfrist en vol vitaliteit dankzij de actieve ingrediënten zoals bamboe, cafeïne en menthol dat het verminderen van de verschijning van vet haar.
 2. Zuiverende Shampoo voor de vette haren op de Hoofdhuid van Londa Professional strijd doeltreffend tegen vet haar omdat de stress of de dagelijkse routine kan leiden tot een verstoring van de talgklieren, en deze factoren laat het haar zacht en ontbreekt Volume. Het extract van koffie-en jojoba-olie in de samenstelling van de shampoo helpt bij het verwijderen van het teveel aan talg, reinigt zacht en helpt bij het herstellen van de helderheid van Natural haar.
 3. Shampoo met bio-zwavel voor de vette haren - de Dermis Gewone Shampoo van Keune schoon in de diepte, dankzij de Derma Control complex, zeer effectief voor mensen die een haar en de hoofdhuid met de neiging van rammen. De essentiële mineralen, betaïne, en bio-zwavel hebben ontwikkeld om te kalmeren van de hoofdhuid, het regelen van de talg afscheiding en te vertragen het proces van hun productie. De resultaten zullen verrassend zijn, omdat het haar zal meer Volume, een betere controle van het niveau van de talg op de hoofdhuid, en een hoofdhuid merkbaar schoner.
 4. Balancing Shampoo voor vet haar - Bain Divalent - Specifique van Kerastase vechten effectief in het bestrijden van de vette haren, te helpen bij het verwijderen van de overtollige talg.

Dus om de zorg van een juist vet haar, in gedachten te houden deze regels en behandelingen om de zorg voor uw haar kijken verbeterde zichtbaar.


Beoordelingen (0)


Schrijf een review

Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha